Severina je svojim obožavateljima objasnila zašto njezin novi album kasni čak pola godine.

Galerija


Severina već neko vrijeme na društvenim mrežama aktivno najavljuje svoj novi album, koji njezini obožavatelji željno iščekuju već duže vrijeme.

Vezani članci Davor Grgin (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL) PR stručnjak komentirao glasine da je raskinuo suradnju sa Severinom, evo što nam je rekao Severina (Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL) Seve otkazala drugi koncert zaredom, oglasili se i organizatori na koje je svalila krivicu, evo što su rekli

Međutim, čini se kako će ipak trebati biti još malo strpljivi jer njegovo objavljivanje kasni, a zašto je to tako, objasnila je sama Severina na svom profilu na Instagramu.

"Dragi moji, a sad vam moram reć' pravi razlog zašto kasnim s ovom pločom. Eto zato, jer sam slaba na pjesme. Sve je bilo 'unaprijed gotovo' (trebali smo izać' još u šestom mjesecu), a onda su mi dva svemirca po imenu Tonči Huljić i Jala Brat, kao neobavezno, samo da čujem, poslali još dvije pjesme. Kako odolit dobrim pjesmama? Nikako. I zato album izlazi 1. 2., a i 'Kao' je izašla na taj datum. Pa, nek nam je sa srećom", napisala je Severina, koja je uz to nedavno dala naslutiti kako postoji mogućnost da krene na turneju.

Podsjećamo, Severina je posljednji album "Dobrodošao u klub" objavila 2012. godine. 

Otkriveni detalji o muškarcu kojeg ljubi Milanka Opačić, evo gdje je ljubav planula

Dok mu bivša djevojka ljubi drugu ženu, on je osvojio još jednu manekenku u nizu