Severina je na svojem YouTube kanalu objavila dokumentarni film "Kada se pretvorim u Severinu".

Galerija


Pjevačica Severina Kojić na svojem YouTube kanalu objavila je dokumentarni film naziva "Kada se pretvorim u Severinu".

Vezani članci Severina - 1 Što starije, to ljepše! Poznate Hrvatice iskreno govore kako se nose s godinama koje lete Igor Kojić Igor Kojić pokazao s kim se družio u Zagrebu nakon što se nagađalo da je došao zbog Severine

Film prati njezine pripreme za koncert u Beogradu 2009. godine. Kamere pjevačicu prate na probama, iza pozornice, u garderobi, u razgovorima s novinarima i druženju sa suradnicima.

Seve je na koncertu promovirala svoj album "Zdravo Marijo", koji je izbacila godinu ranije, a u filmu je otkrila i da joj je tada najdraža pjesma s albuma bila "Muškarcu samo treba kurva".

"Ja se udajem već pet godina i trudna sam pet godina", našalila pjevačica u intervjuu koji je zabilježen u dokumentarcu na pitanje novinara je li istina da se udaje.

U to je vrijeme Severina bila zaručena za Riječanina Slavka Šajinovića, koji se također nakratko pojavljuje u dokumentarcu. Ostavila ga je godinu dana kasnije kada se zaljubila u oca svojeg sina Aleksandra, Milana Popovića, dok je Slavko nakon Seve utjehu pronašao u pjevačici Antoniji Šoli, s kojom je prekinuo 2015. godine.

U dokumentarcu se pojavljuje i Goran Bregović, s kojim Severina večera u beogradskom restoranu, a glazbenik u filmu sebe oslovljava u trećem licu.

Zanimljiv je i trenutak u kojem se Seve žali svojem menadžeru Tomici Petroviću na prašinu na pozornici koja ju je naljutila.

Dokumentarac završava scenama s koncerta, nakon čega Severina ispraćena gromoglasnim pljeskom napušta binu, a zatim i dvoranu u kojoj je nastupila.

Film "Kada se pretvorim u Severinu" na YouTubeu već ima više od 12 i pol tisuća pregleda.

Na benzinsku je stigla Lamborghinijem, ali zbog haljine koju je nosila auto je potpuno pao u drugi plan!

Rozga se prošetala u suknji s opasno visokim prorezom, neki su u nevjerici pa ju pitaju kad je fotka snimljena