Kakva energija!

Seve u vrućim traper-hlačicama napravila raspašoj u Čazmi: ''Koja si ti mačka, teško mi dok te gledam!''

Severina Vučković Severina Vučković Instagram 1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Vučković Severina Vučković Severina Vučković Severina Vučković Severina Vučković Severina - 4 Severina Severina - 1 Severina - 2 Severina - 9 +29 Severina Galerija

Severina održala koncert u Čazmi pa u jednom trenutku uzela predah i izjavila kako bi voljela stajati na jednom mjestu i samo "gegati se".

Pjevačica Severina održala je koncert u Čazmi, a na svojem profilu na Instagramu objavila je fotografije i video te pokazala svojim fanovima kako je večer izgledala.

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

Ispod videa na kojem stoji s podignutom nogom na povišeni dio naslonjena kod bubnjara izjavila je:

"Voljela bih malo stajati na mjestu i 'gegati se' ili bar pjevati na barskom stolcu, ali publika me uvijek prebaci na osnovne tvorničke postavke."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Seve je odjenula vruće traper-hlačice u kojima je pokazala svoje vitke noge, a cijelu kombinaciju zaokružila je bijelom majicom s jastučić rukavima i bijelim sandalama na petu. Visoki rep i lagana šminka savršeno su se uklopili u cijeli stajling.

"Prije svega osoba, onda pjevačica, zvijezda, majka, (kad treba) bome i plesačica! Davna je bila turneja s tobom, ali ostala si u srcu kao mirna, duboka, susretljiva osoba prema svim suradnicima, tako i prema plesačima i koreografima", napisala joj je jedna od njezinih bivših plesačica.

A i obožavatelji su joj uputili mnoštvo pozitivnih komentara:

"Ja bih umrla, teško mi dok te samo gledam", "Koja si ti mačka", "Dok zglobovi ne popuste", "Top", "Goriš", "SEVE je jedna jedina, potpuna je, umjetnica,pjevačica,plesačica,glumica,a na kraju svega tako prirodna i razigrana sa energijom i iskrenošću djeteta,to se samo rađa".

Njezin je život proteklih nekoliko dana ispunjen jer je na Jadranu srela poznate holivudske zvijezde koje ljetuju na našoj obali, a njezina sina Aleksandra posebno je razveselio glumac Woody Harrelson, s kojim se fotografirao, a koji je i malenom dječaku dao autogram.

Severina je sa svojim prijateljicama bila i na večeri u jednom restoranu, u kojem su srele poznatu ekipu, a Sevku nije mogao ne zamijetiti i poznati svjetski reper P. Diddy, koji ju je odmjerio kad je prolazila pokraj njihova stola.

A kako i neće kad je naša pjevačica pravi model.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Affleck, Jennifer Lopez Ben Affleck Ben Affleck Ben Affleck +21 Ben Affleck Celebrity Pogledajte urnebesne Affleckove fotografije s medenog mjeseca koje su postale pravi hit na internetu!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus +27 Nives Celzijus Celebrity Raskošne grudi Nives Celzijus jedva su stale u pripijeni topić, a ona je sve začinila provokativnim pitanjem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene