Zablistala

SEVERINA ZNA KAKO SE TO RADI – dubok dekolte i širok osmijeh njezini su aduti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Velik je broj onih koji jedva čekaju vidjeti mjuzikl 'Naša bila štorija'

Severina kojić se u Trogiru pridružila svojim kolegama Goranu Karanu, Danijeli Martinović i Giulianu na snimaju spota za drugi singl mjuzikla 'Naša bila štorija'.

Pogledaj i ovo showbuzz iznenadila pratitelje Severina zatrpala Instagram hrpom dosad neviđenih fotografija s putovanja na kojem je bila prije 13 godina

U tijeku je snimanje spota za pjesmu 'Manta me jubav', a osim samog snimanja u centru je bila Severina točnije njezin dubok dekolte i širok osmijeh.

Velik je broj onih koji jedva čekaju vidjeti mjuzikl 'Naša bila štorija' u kojem će pjevačica Severina glumiti lijepu studenticu Anu koja se pokuša ubiti jer joj roditelji brane vezu s nogometašem Hajduka Dujom, kojeg igra Karan.

'Priča o jednoj zabranjenoj ljubavi. Znači, smještena je u Split, '70. godine. Dobro je što od svih tih 16 pjesama ima glazbenih brojeva koji sami mogu funkcionirat sami po sebi, znači bit će radiofonski. To će, po meni, biti spektakl i iskreno, neskromno, očekujem stvarno uspjeh', otkrio je autor Neno Ninčević.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene