Preslatki prizori

Severina se pohvalila jedinstvenim iskustvom, a fanovi joj odmah poručili da je sada prava djevojka sa sela

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je imala priliku hraniti i družiti se s divljim životinjama, a te je trenutke podijelila i sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama.

Severina je na najnovijom objavom na profilu na Instagramu raznježila svoje obožavatelje, a naročito ljubitelje životinja jer se pohvalila jedinstvenim iskustvom i druženjem s prekrasnim bićima.

Pogledaj i ovo Severina - 2 ''koliko lijepa žena!'' Seve iznenadila objavom fotografije koju od nje nitko nije očekivao, evo zašto je posebna: ''Do sada najljepša slika, anđeli ti sliče!''

Naime, 49-godišnja pjevačica objavila je fotografije i video u kojem iz ruke hrani jelene i srne koji su ju okružili, a ona se divi njihovoj ljepoti.

"Ljubav", napisala je kratko uz objavu i u kratkom vremenu dobila niz komentara, a neki od obožavatalje su joj poručili da je sada prava djevojka sa sela.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Raj na zemlji", "Ajme kako lijepo", "Majka kraljica", "Preslatko", "Osjete životinje iskrenu ljubav i toplotu duše, njima ne možemo glumiti", "Predivno", "Wow, slatkiši", "Savršena", "Djevojka sa sela, uistinu", dio je komentara koje je dobila.

Severina je nedavno objavila i video koji je snimio njezin sin kada se spuštala ziplineom, kao i nekoliko zanosnih fotografija s Plitvičkih jezera koje su ju oduševile te avanturu jahanja Likom.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Heather Locklear (Foto: Getty Images) Ava Sambora i Heather Locklear (Foto: Instagram) Heather Locklear (Foto: Getty Images) Heather Locklear (Foto: Getty Images) +4 Heather Locklear (Foto: Profimedia) Celebrity Legendarna ljepotica toliko se preobrazila lošim zahvatima da ostavlja u šoku svaki put kad je paparazzi uhvate u rijetkim izlascima

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) +10 Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) Celebrity Talijanka izvanserijske ljepote dugo je krila svoje kćeri, sad su napokon uhvaćene skupa, a pogled s jedne teško je odvojiti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene