Severina je na Instagramu podijelila fotografiju i video s treninga boksa pa iznenadila obožavatelje svojom snagom, gipkošću i spretnošću.

Galerija


Severina je sa svojim obožavateljima na Instagramu ovog vikenda odlučila pokazati u čemu se krije tajna njezine top forme pa je objavila fotografiju i video s treninga boksa.

Vezani članci Severina Severina emotivnom objavom rastužila sve: "20 mjeseci je prošlo otkad je moj sin iseljen iz svoga doma..." Severina - 2 Severina se prisjetila trenutka kad je njezina majka intervenirala na bini, a Maja Šuput onoga kad je pala u publiku: ''Mislili su da sam se opila!''

"Leti poput leptira, bodi poput pčele", citirala je Muhammada Alija uz objavu.

48-godišnja spretna pjevačica pritom je pokazala kako bez velikih poteškoća izvodi zahtjevne pokrete i udarce nogom u boksačku vreću, a sve u uskim tajicama i sportskom grudnjaku.

"Bomba", "Ti si posebna", "Ostadoh iznenađen", "Držiš se kao zmaj", "Predivno izgledate", "Bravo, lijepa, gipka, odgovorna i odana svom tjelesnom vjezbanju za zdravlje i duševnu i fizičku ljepotu. U zdravom tijelu zdrav duh", "Prekrasna Splićanka", "Kakav je žena top, ne može joj nitko blizu", dio je komentara koje je dobila od obožavatelja.

Ona je presudila vezi Jennifer Lopez, tajni potpisani dokument to i dokazuje, a svi se pitaju je li stvarno moguće?

Sjećate li se Slađane Petrušić Slađe? Ovako je izgledala prije 15 godina kada je uživala u noćnom životu Zagreba