za naježiti se!

Seve objavila prekrasan video s Grašom zbog kojeg su se mnogi prisjetili pokojnog Olivera: "Kada on pjeva, svi šute..."

Severina i Petar Grašo Severina i Petar Grašo Instagram/Screenshot 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Petar Grašo Severina i Petar Grašo Severina i Petar Grašo Petar Grašo i Hana Huljić na proslavi Severininog 50. rođendana Petar Grašo i Hana Huljić na proslavi Severininog 50. rođendana Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 +1 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Galerija

Severina je na Instagramu objavila video s proslave svojeg 50. rođendan u kojem joj Petar Grašo pjeva pjesmu "Molitva za Magdalenu".

Pjevačica Severina još sabire dojmove s velike proslave svojeg 50. rođendana, na kojoj su se okupila brojna poznata lica s domaće i regionalne estrade.

Pogledaj i ovo Proslava Severininog 50. rođendana - 1 tulum godine! Pogledajte atmosferu na Sevkinoj raskošnoj proslavi, pjevale su joj najveće zvijezde regije, a imala je i drugu haljinu!

Mnogi od uzvanika su slavljenici i zapjevali, a Seve je sada na Instagramu podijelila nastup Petra Graše.

"Kada on pjeva, svi šute, samo jače ubrza srce... Hvala prijatelju, bio si divan, kao i uvijek", napisala je uz video u kojem joj Grašo pjeva pjesmu "Molitva za Magdalenu" pokojnog Olivera Dragojevića, pa su usporedbe bile neizbježne.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"To je to, poslije Olivera - Grašo. Voli ga cijeli Balkan", "Oliver živi kroz njega, koji glas, emocija. Vidi se koliko Seve uživa u svakome stihu", "Božanstveno", "Predivni ste oboje", neki su od brojnih komentara oduševljenih obožavatelja, a objava je skupila i više od 25 tisuća lajkova.

Inače, Petar se na Severininu rođendanu pojavio s trudnom suprugom Hanom Huljić Grašo, a to je bio njihov prvi zajednički izlazak nakon vjenčanja u veljači.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Susan Boyle Susan Boyle Susan Boyle Susan Boyle +7 Susan Boyle Nekad i sad Pamtite ovu skromnu kućanicu? Danas izgleda bolje nego 2009. godine, a na računu ima silne milijune!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus i Matea Zeljković Nives Celzijus i Matea Zeljković Nives Celzijus i Matea Zeljković +0 Nives Celzijus Celebrity Nives Celzijus pozirala sa zgodnom sestrom i kćeri, koja je njezina kopija, fotka je pravi hit na Instagramu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene