Zabilježila lijepe trenutke

Severina videom s dragim ljudima oduševila sve redom, a obožavateljicama nije promakao ni zgodni frajer bez majice

Severina Severina Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Vučković Severina - 4 Severina - 7 Severina Severina Vučković Severina Severina Vučković Severina Vučković Severina Vučković +14 Severina Galerija

Severina je na Instagramu objavila video u kojem je zabilježila najljepše trenutke s ljetovanja na Vrniku gdje je bila s prijateljicama, menadžerom i sinom.

Pjevačica Severina Vučković mislima je još uvijek na Vrniku gdje je ovo ljeto uživala u društvu svojih prijateljica, menadžera Tomice Petrovića i sina Aleksanda.

Pogledaj i ovo Severina - 3 "Izgleda bolje nego ja s 33!" Severina na svojoj zabavi zaplesala uz hit Lepe Brene, pogledajte video koji se širi društvenim mrežama: "Hahah, opletiii!"

Ljetovanja se sada prisjetila na svojem Instagramu videom u kojem je izdvojila najljepše trenutke i kojim je oduševila sve redom.

Video pogledajte OVDJE.

"Koji divan video i svi divni", komentirala je dizajnerica Matija Vuica, a s njom se složila i pjevačica Zsa Zsa. "Kako je lijepo što imaš te divne ljude oko sebe", "Ljepši video odavno nisam vidjela, božanstveno", "Toliko radosti", "Bajka", još su neki od brojnih komentara koje je Seve dobila ispod objave, a obožavateljicama nije promaknuo ni frajer bez majice koji je pjevačicu provozao u tačkama.

"Je li ovo zgodni doktor s Korčule vozi kariolu?", "I mene zanima doktor", neki su od komentara na njegov račun.

Severina se ljetovanja prisjetila i fotografijom na kojoj pozira u širokoj haljini kojoj je raskopčala u donjem dijelu i istaknula svoje vitke noge, a u opisu je priznala da je nostalgična za Vrnikom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Pjevačica se nakon odmora vratila poslovnim obavezama i već je održala koncerte u Čazmi i Portorožu.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Petar i Andrea Dragojević Petar Dragojević sa suprugom i bebom (Foto: Dnevnik.hr) Petar i Andrea Dragojević Petar i Oliver Dragojević +9 Petar Dragojević - 1 Celebrity Nećak Olivera Dragojevića sa zgodnom suprugom ima petero djece, a ona je zbog njega nedavno napravila neočekivani javni istup!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Davorka i Zlatko Dalić - 1 Davorka i Zlatko Dalić - 3 Zlatko, Davorka, Bruno i Toni Dalić (Foto: Instagram) Zlatko i Toni Dalić (Foto: Instagram) +3 Zlatko Dalić sa suprugom Davorkom (FOTO: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL) Celebrity Rijedak izlazak Zlatka Dalića sa samozatajnom suprugom, vole se od srednje škole, a još izgledaju zaljubljeno kao prvog dana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene