Severina kreće u studio kako bi snimila nove pjesme, što je najavila na Instagramu i uljepšala dan svojim obožavateljima.

Galerija


Severina je na Instagramu objavila svoju novu fotografiju i s obožavateljima podijelila planove kako će provesti večer, što je njih itekako razveselilo.

Vezani članci Severina Severina na krevetu pozirala u ultrakratkim hlačicama i pokazala gole noge, neke je zaintrigralo mjesto na kojem se nalazi Severina Pogledajte kako je Severina izgledala prije 12 godina na snimanju "Farme" i čime je to osvojila gledatelje

"Glazba okuplja ljude. Večeras idem do studija. A što vi radite dok pada kiša", napisala je Severina uz fotografiju, a nikome nije promaknuo ni dekolte koji je naglasila, a zaredali su se komentari oduševljenja.

"Jedva čekam!!! Stari album mi već preskače u autu", "Dok čekamo nove, slušamo stare pjesme", "Prava ljepota", "Izgledaš veličanstveno", "Prelijepa kao i uvijek. Naljepša djevojka sa sela", "Ta bol iz tvojih očiju dušo, proći će", "Samo je jedna Seve", "Baš mi je drago! Koristilo ti je biti opet u svom Splitu", poručili su joj pratitelji u komentarima.

Severina je posljednji album naziva "Halo" objavila 2019. godine, a onaj prije toga "Zdravo Marijo" još 2008. godine pa njezini obožavatelji s nestrpljenjem očekuju nove pjesme svoje omiljene pjevačice.

Glumac ostao bez atraktivne djevojke? Njegova cura viđena s drugim na plaži, prepustili se strastima