"Anđeo ljepote"

Seve u haljini s prorezom na dekolteu uputila najljepše čestitke, a zbog novih fotki joj poručili da je s godinama sve ljepša!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na profilu na Instagramu objavila zanosne fotografije i svojim pratiteljima čestitala Novu godinu.

Severina je na profilu na Instagramu objavila novogodišnju čestitku i svojim obožavateljima uputila najljepše želje, a svu je pažnju ukrao bogati dekolte i bujne obline.

Pogledaj i ovo Severina Sretna je Severina se stisnula u zagrljaj sebi dragog muškarca, kod njega je provela posljednjih nekoliko dana: ''Toliko radosti na tim slikama…''

"Mili moji svi, želim vam nasmijane dane uz ljude koji vas vole, čuvajte ljepotu duše, a srca nek budu puna ljubavi, vjere i nade i hrabrosti. I dobro zdravlje. I da sve bude kao prije. Sretna Nova godina! Volim vas", napisala je uz objavljene fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Sretna Nova lijepa Seve", "Savršena", "Anđeo ljepote", "Prelijepa si", "Što si starija, ljepša si", "Volimo i mi tebe", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

Severina se uz nekoliko fotografija na Instagramu oprostila od 2021. godine, a na njezine riječi mnogi su reagirali.

"Hvala ti 2021., bila si stroga učiteljica, ali dica idu dalje u 2022., veselo i sretno, s lijepim mislima i željama... Želim da nam svima Nova učiteljica bude blaga kao majčin dlan", napisala je jedna od najpopularnijih pjevačica ovih prostora.

"Upravo tako", "Najbolja ekipa, puno ljubavi za sve", "Nek nam svima bude zdrava i nasmijana", "Osmijeh se vratio u grad", "Najljepša si kad se smiješ", "Ti si savršena", samo su neki od komentara koje je dobila.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene