Severina je iznenadila svoje obožavatelje objavljivanjem neobične fotografije i najavila što im sprema.

Galerija


Severina je tijekom proteklih nekoliko vikenda svoje obožavatelje i pratitelje na profilu na Instagramu počastila javljanjem uživo iz beogradskog doma svoga supruga Igora Kojića, odnosno njegovih roditelja gdje su boravili, no sada ih je obavijestila kako danas zakazanog druženja neće biti.

Vezani članci Severina Potresena Seve objavila dosad neviđenu fotografiju s Balaševićem i otkrila detalje njihova prvog susreta Severina Severinina jako kratka haljina pala je u drugi plan zbog greške u fotošopu: ''Slika je lijepa, ali ups!''

Naime, Severina je objavila pomalo čudnu fotografiju na kojoj joj iz glave viri nekoliko dlanova ruku, uz prigodno objašnjenje. 

"[IZVANREDNO PRIOPĆENJE] Drage curice, dragi dječaci, studenti i đaci, policajci. Severinu je na putu od Beograda do Zagreba ozračila 5G mreža. Da! Stoga smo prisiljeni, umjesto SeVeTeVe, večeras emitirati repriznu snimku jedne emisije iz 2005. godine, budući da je to posljednje čega se Seve trenutačno sjeća. Nasreću, izrasle joj ruke, jer što veli njena pjesma: “...ruke služe mi da pijem, soba da se u njoj krijem, da se ni sa kim tu ne družim...” P.S. ne brinite, kažu neuroznanstvenici da će sve biti okej već sljedeće subote. 20:30h Severina: Osveta crne udovice", napisala je Severina uz objavu. 

Severina se u Zagreb vratila nakon što je u Beogradu bila privedena u policijsku postaju jer se kretala Beogradom za vrijeme trajanja policijskog sata, a nije imala potrebnu propusnicu.

Nakon tog događaja njezin glasnogovornik Davor Grgin poslao je i službeno priopćenje što se i kako točno dogodilo. Ona se zabrinutim obožavatateljima javila uz znakovitu poruku i dala im do znanja da je dobro.

Razbijesnila svoju ekipu: Teška 490 milijuna dolara, a zaposlenicima ne želi dati plaće?