Severina je na Instagramu objavila novu fotografiju u plavom bikiniju, za što je dobila brojne komplimente vjernih obožavatelja.

Galerija


Čini se kako Severina ne može dočekati ljeto i svoja izdanja u kupaćim kostimima, a jednim takvim ponovno je počastila svoje obožavatelje koji ju prate na Instagramu.

Vezani članci Severina Seve se uoči 49. rođendana osvrnula na prošlost, a u podužoj objavi otkrila je i da prolazi kroz kriznu situaciju Igor Kojić, Severina, Željko Joksimović i Jovana Joksimović Severina javno prozvala suprugu Željka Joksimovića? "Objavila je moje gole fotke, a djeca su nam se igrala zajedno"

48-godišnja Severina objavila je novu fotografiju na kojoj u bazenu pozira u plavom badiću sa zanimljivim prorezom na dekolteu.

"Big blue", napisala je kratko uz fotografiju.

"Koliko ljepote na jednom mjestu", "Predivna si", "Bit će uvijek najbolja, draga Severina", "Kako si lijepa", "Plavo, plavo, volim plavo", "Ljepotice", dio je komplimenata koje je dobila u komentarima.

Severina se prošli tjedan u kupaćem kostimu osvrnula i na inauguraciju novog američkog predsjednika Joea Bidena, i to u prikladnom izdanju s motivom američke zastave, a pritom je iskoristila i priliku da iznese svoje mišljenje o Melaniji Trump.

Svoje luksuzno vjenčanje Trump je htio prenositi i na televizijama, a ovako je Melania izgledala na njihov veliki dan