Opa!

Severina pružila nikad bolji pogled na svoj raskošni dekolte, a čini se da na ovakav prizor nitko nije bio spreman!

Severina Severina Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Severina - 10 Severina - 8 Severina Vučković Severina Severina Severina Vučković Severina - 2 +17 Severina - 1 Galerija

Severina je na Instagramu objavila fotografiju iz restorana na kojoj je pažnju s hrane ukrao njezin raskošni dekolte.

Pjevačica Severina Vučković (50) počastila je svoje obožavatelje nikad boljim pogledom na svoje atribute.

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

Na Instagramu je objavila fotografiju iz restorana na kojoj je hranu zasjenio njezin raskošni dekolte.

"Umjetničkim okom (kako bi ona rekla), ugledne liječnice dr. Nataše Desnice, ona ovako vidi bika koji sjedi i jede vol.ll. Kompozicija sira, grožđa i smokvica, potaknula je njene umjetničke gene... Što bi na to rekao njezin djed Vladan Desnica? Proljeća Ivana Galeba i ljeta Severine Vučković! Aferim", napisala je u opisu fotke koji je malo tko pročitao, a zna se i što im je ukralo pažnju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Uvijek i zauvijek ostajem bez teksta", "Majko moja", "Mislio sa da je Sofia vergara", "Bome, prelijepo sve", pisali su joj obožavatelji koji očigledno nisu bili spremni na ovakav prizor, a nanizali su se i brojni komplimenti.

Sudeći prema Severininim zadnjim objavama na društvenoj mreži, pjevačica je u pauzama od nastupa opet pobjegla na otočić Vrnik, gdje je odmarala i ranije ovog ljeta, a tada su joj društvo činili njezin sin i prijateljice.

Posljednji koncert održala je na Ljetnoj pozornici u Opatiji, gdje je nastupila nakon dugih 13 godina, a da su jedva čekali njezin povratak, potvrdilo je preko 5000 posjetitelja.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner - 7 Ana Rucner - 8 Ana Rucner i Danijel Majcen - 3 +19 Ana Rucner i klapa Sv. Mihovil - 2 Celebrity Ana Rucner objavila rijetku fotku sa sinom Darianom koji s godinama sve više nalikuje na oca Vladu Kalembera

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek Nikolina Ristović - 1 Nikolina Ristović - 3 Nikolina Pišek - 1 +25 Nikolina Pišek - 2 Zanimljivosti Nikolina Pišek pozirala u badiću, a uz atribute pažnju je ukrala njena definicija lijenosti: "Ja sve od navedenog"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene