Severina na Instagramu objavila fotografiju s Igorom Kojićem i posvetila mu romantične riječi povodom njegova rođendana.

Galerija


Nakon nekoliko mjeseci šutnje i nakon glasina o krizi u njihovu braku i odnosu, napisima o razvodu, Severina je konačno na svom profilu na Instagramu objavila zajedničku fotografiju sa svojim suprugom Igorom Kojićem i dala naslutiti da je njihova ljubav itekako živa.

Vezani članci Severina Severina uživa u Istri, muža Igora i dalje nema u njezinoj blizini, ali evo s kim se pjevačica dobro zabavlja Severina - 1 Dok se priča o njezinim bračnim problemima, Severina nikad nije izgledala bolje i to je pokazala u seksi bikiniju

"Ovom divnom muškom stvorenju sretno uplovljavanje na 33 okretaja! Sretno, ljubavi", napisala je Severina u romantičnoj čestitci povodom Igorova 33. rođendana, uz heštegove volim što se volimo i ljubav se ljubavlju vraća.

Supružnici su glavna tema kuloara već neko vrijeme, a srpski su mediji nedavno pisali da je pjevačica zatražila razvod braka i da ju Igor moli da ostane s njim, međutim nakon ove objave čini se da je s njima sve u redu i da se i dalje vole.

Cijela priča počela je za vrijeme karantene zbog koronavirusa u Beogradu, kada su se njih dvoje navodno posvađali, ali i Severina s Igorovim roditeljima.

Posljednju fotografiju s Igorom prije ove Severina je profilu na Instagramu objavila 1. travnja povodom njihove pete godišnjice braka.

Mate Rimac zaručio se s lijepom djevojkom Katarinom, ona se pohvalila neuobičajenim prstenom