Severina je na Instagramu objavila fotografiju iz Zagreba i oduševila obožavatelje elegantnim izdanjem.

Galerija


Što god Severina objavi na svojem Instagramu, izazove lavinu komentara i lajkova oduševljenih obožavatelja.

Vezani članci Severina - 5 Severina kakvu još nismo vidjeli: Objavila snimku koja je zbog njezine zaigranosti zabavila obožavatelje Hristina Popović, Predrag Ličina, Goran Bogdan i Severina Spot o kojem bruji cijela regija: Kako su Seve, Goran Bogdan i Hristina Popović međusobnim vrijeđanjem osudili govor mržnje?

Ništa drugačije nije bilo ni s njezinom posljednjom fotografijom na Instagramu za koju ju samo sat vremena nakon objave dobila više od 15 tisuća lajkova, a brojka i dalje neprestano raste.

"Zagreb i ja; 100 nijansi sive", napisala je pjevačica pored fotke na kojoj pozira u centru Zagreba u elegantnoj odjevnoj kombinaciji koja se jako dopala njezinim pratiteljima na Instagramu pa su joj, osim lajkova, udijelili i mnogobrojne komplimente.

"Kraljica stila", "Stvarno ovoj ženi nitko nije ni do koljena", "Žena kojoj stoje svi stilovi i epohe! Ne znam kako joj uspijeva, ali obožavam je", pisali su joj obožavatelji, a mnoge je zanimalo i gdje je kupila zanimljivi kaput koji nosi na fotki.

Fotografije pobornice zdravog života iznenadile javnost: Zbog koje čaše šampanjca previše uhvaćena u nezgodnim pozama