Severina na Instagramu objavila fotografije u ljetnom izdanju pa dobila brojne komplimente i pohvale od svojih pratitelja.

Galerija


Nakon što je utišala glasine o razvodu sa suprugom Igorom Kojićem i podijelila njihovu zajedničku fotografiju na profilu na Instagramu, Severina je s obožavateljima podijelila nekoliko bezbrižnih ljetnih izdanja u kojima ju je snimila njezina prijateljica Sonja Dvornik.

Vezani članci Severina - 3 Seve ne može doći sebi od smijeha zbog neobične poruke, a njen muž Igor se brine samo za jednu stvar Severina Severina otkrila velike planove pa sve oduševila, a nikome nije promaknuo ni dekolte koji je istaknula

"Prostiren šugamane u najveći zvizdan i ona Sonja Dvornik me počne slikavat. I šta ću", napisala je Severina uz fotografije snimljene u rodnom joj Splitu gdje boravi u posljednje vrijeme.

"Prelijepa Seve", "Odlične fotke", "Oduševljena sam, super samo tako dalje", "Predivna", "Najljepša", "Lijepa do bola", "Lipa si lipa, anđele moj", poručili su joj pratitelji.

A Severina je nakon nekoliko mjeseci šutnje i brojnih glasina o krizi u njihovom braku te napisima o razvodu na Instagramu objavila zajednički fotografiju sa suprugom Igorom Kojićem.

"Ovom divnom muškom stvorenju sretno uplovljavanje na 33 okretaja! Sretno, ljubavi", napisala je Severina, a Kojić joj je i odgovorio te je u kratkom vremenu komentarom prikupio brojne lajkove.

Maja izašla u haljini ispod koje nije nosila donje rublje, pa skoro pokazala i malo previše: "Pogled je sve"