raspametila fanove!

Severina pozirala u haljini koja je u prvi plan stavila njezin dekolte, a pokazala je i još više od toga!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina se na Instagramu javila s Ibize odakle odmara već više od tjedan dana i u žutoj haljini s dekolteom sve oduševila.

Pjevačica Severina Kojić (49)ne prestaje oduševljavati pratitelje na Instagramu svojim fotografijama s odmora na Ibizi.

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

Sada je podijelila dvije na kojima pozira uz more u lepršavoj žutoj haljini s otkrivenim ramenima i izrezom na dekolteu kroz koji se nazirao i njezin bijeli grudnjak čije je naramenice spustila.

"Nije Rovinj", našalila se u opisu fotki, a za svoj izgled na njima dobila je redom same pohvale.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Najljepša žena", "Severina je kraljica Hrvatske", "Savršena", "Prava dama", pisali su joj obožavatelji koji su je obasuli i srcima te desecima tisuća lajkova.

Podsjetimo, Severina se s Ibize javila još prošlog vikenda, a od tada od tamo objavila još nekoliko svojih fotki kojima je također sve očarala.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Janica Kostelić (Foto: Twitter) Janica Kostelić (Foto: Facebook) +0 Janica Kostelić (FOTO: Patrik Macek/PIXSELL) Celebrity Janica Kostelić prvi put u javnosti sa sinom Oskarom, nije ga ispuštala iz ruku dok su zajedno pratili Alku

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Musić Milanović - 5 Sanja Musić Milanović - 6 Sanja Musić Milanović +0 Sanja Musić Milanović - 3 Celebrity Prva dama Sanja Musić Milanović očarala elegancijom na Sinjskoj alki, svi su gledali samo u nju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene