igora ni ne spominje

Dok se svi pitaju što se događa s njenim brakom, Severina šeće Zagrebom nasmijana i plijeni pažnju u kožnom izdanju

Severina Severina Nova TV 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Severina +0 Severina - 3 Galerija

Severina je na Instagramu objavila fotografije na kojima pozira u centru Zagreba u kožnom kompletu.

Nakon što je siječanj provela u rodnom Splitu, Severina Kojić (48) je na svom Instagramu otkrila da se vratila u Zagreb.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP - 7 Znaju se od prije Severina poslala poruku našem plesaču koji ju je utjelovio, ispunila mu je želju koju je priznao prije nastupa!

Pjevačica se pohvalila svojom odjevnom kombinacijom za šetnju gradom, a u ovom je izdanju sigurno bila pravi mamac za poglede.

"Nebo je žuto, a sunce je blu", napisala je u opisu fotki na kojima pozira u plavom kožnom kompletu s kratkom jaknom i hlačama na trapez. Outfit je upotpunila i zelenom torbicom marke Gucci te šarenim štiklama, a svojim stajlingom je oduševila pratitelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Predivna kombinacija", "Sjajna, kao i uvijek", "Kraljica mode", samo su neki od komplimenata koje je Seve dobila za svoj izgled na fotkama, a mnoge žene je zanimalo i gdje je kupila cipele. Objava je i u samo par sati skupila preko 27 tisuća lajkova.

I dok Seve nasmijana šeće Zagrebom, mnogi se i dalje pitaju što se događa s njezinim i Igorovim brakom. Par već dugo nije viđen u javnosti zajedno, a nedavno su izbrisali i zajedničke fotografije s Instagrama čime su dodatno rasplamsali glasine o razvodu. Oboje o svemu i dalje šute, a najnovije informacije o njihovom odnosu pružio je Igorov otac Dragan Kojić Keba.

"Kad me već pitate za Severinu i Igora, pojma nemam što se u njihovu braku događa, ne pričam s njima! Niti se trebam miješati u te stvari. Ne čujem se često sa sinom jer on ima puno obveza pa često nije kod kuće. Ne znam što je sa Severinom, nismo o tome razgovarali. Ona je već dugo u Hrvatskoj, ne znam planira li dolaziti u skorije vrijeme, ali to je njezina stvar", rekao je Keba za srpski Telegraf u prosincu prošle godine.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Evans (Foto: Profimedia) +0 Luke Evans (Foto: Profimedia) Celebrity Uhvaćen s novim frajerom ni mjesec dana nakon prekida duge veze, poglede su mamili isklesanim torzima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene