Severina je na Instagramu objavila dirljiv video povodom Majčina dana koji je malo koga ostavio ravnodušnim.

Galerija


Žene i majke diljem Hrvatske obilježavaju Majčin dan posvećen samo njima, a na svom ga je Instagramu obilježila i Severina koja je s pratiteljima podijelila posebno dirljiv video.

Vezani članci Severina Policija još istražuje okolnosti provale u Severinin stan, na svojoj koži to je doživjela i njezina kolegica: "Još danas me strah..." Severina Severinin PR menadžer potvrdio da je netko provalio u njezin stan u Zagrebu, otkrio nam je detalje drame koja se pjevačici dogodila

"Za nju se ne bira ni mjesto ni vrijeme - Mama", napisala je Severina uz video u kojem se čuje i glas njezina sina kako ju doziva tijekom koncerta iz publike na što mu ona odgovara te uz fotografiju na kojoj pozira u zagrljaju svoje majke Ane. 

"Najsnažniji i najljepši dio koncerta u Areni", "Ovo je prekrasno", "Mama znači ljubav", "Bravo i ti si majka i ti slaviš majčin dan. Diva", "Rasplaka se, hvala ti, ženo, majko kraljice", "Predivno Seve", "Mama i samo mama", "Bravooo", "Ljubav mala", "Sretan dan, mama", samo je dio komentara koje je dobila od obožavatelja.

Pogledajte prvi Albinin nastup na probi za Eurosong, kostim koji nosi posebno je zanimljiv kada se okrene

Bivša Disneyjeva slatkica ne odustaje od kupnje premalih bikinija, a čini se da joj zaručnik zbog toga nimalo ne prigovara