uvijek uz nju!

Severina povodom važnog događaja posvetila poseban detalj svojem sinu koji je mnogima uspio promaknuti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na Instagramu objavila niz fotografija na kojima pozira u upečatljivom izdanju, kojima je najavila svoj nastup na humanitarnom koncertu Želim život.

Pjevačica Severina (49) jedna je od izvođača koje ćemo gledati na ovogodišnjem humanitarnom koncertu Želim život Zaklade Ana Rukavina u subotu 18. prosinca na Novoj TV.

Pogledaj i ovo showbuzz najavila nešto važno Severina odlučila stati na kraj nagađanjima koje je potaknula, a zbog fotki koje je objavila uspoređuju je sa Cindy Crawford!

Tim je povodom na Instagramu pozvala svoje pratitelje da sudjeluju u humanitarnoj akciji, a objavila je i niz svojih fotografija na kojima je sve oduševila stajlingom, posebno jednim detaljem.

"Ana Rukavina je ime koje je postalo simbol borbe za život. A Zaklada Ana Rukavina je najljepši hrvatski brend, nastao iz krika jedne divne Ane, koja je tim krikom probudila i osvijestila Hrvatsku o toj bolesti. Zahvaljujući njenoj divnoj mami Mariji, puno je života spašeno. To je najljepša humanitarna akcija, u kojoj želim pjevati svake godine. Vidimo se sutra na Novoj TV od 20:15", napisala je Seve uz fotke na kojima nosi jaknu s porukom "volim što se volimo", svojim omiljenim heštegom, koju su mnoge njezine obožavateljice poželjele u svojem ormaru.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Jakna je mrak", "Uvijek neka poruka, bravo", "Predivna si", nizali su se komplimenti na račun njezina izgleda, a mnogima bi promaknuo jedan poseban detalj koji je posvetila sinu da na njega nije ukazala njezina prijateljica.

"Gospodar prstenova", komentirala je Antea Šimac Severinino prstenje s početnim slovima njezina i sinova imena koje je pokazala na trećoj fotki.

Severina je uoči koncerta Želim život za DNEVNIK.HR otkrila i kakav je repertoar pripremila ove godine.

"Moj Tomica mi je predložio da pjevam pjesme devedesetih i ta mi se ideja jako svidjela. Pjevam 'Djevojku sa sela', 'Paloma neru' i 'Kad si sam'. Nisam se usudila pjevati 'Raste trava zelena' jer je uopće ne sviramo na koncertima, a i ne znam više tako pjevat", priznala je kroz smijeh.

Uz nju će na ovogodišnjem koncertu Želim život nastupiti i Petar Grašo, Nina Badrić, Psihomodo Pop te Sanja, Marinko i Zec iz Novih fosila, a emisiji s njihovim glazbenim nastupima moći ćete pratiti na programu Nove TV, portalu DNEVNIK.hr i Facebook stranici DNEVNIK.hr-a. Donosimo vam i priloge na temu rada Zaklade, izjave političkih dužnosnika te još mnogo toga.

Telefonska linija kojom možete podržati rad Zaklade Ana Rukavina otvorena je od 1.12 do 31.12. Pozivom na broj 060 9000 donirate 5 kuna kako biste podržali plemenitu akciju i rad Zaklade.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Doležal - 2 Sanja Doležal - 1 Sanja Doležal Sanja Doležal (Foto: Dnevnik.hr) +6 Sanja Doležal (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Sanja Doležal osjeća se bolje nego prije pet godina, a ne skriva ni zašto: "Zbog toga čovjek izgleda i ljepše i odmornije"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene