Severina je na Instagramu komentirala današnju deložaciju kluba Jabuka, najstarijeg zagrebačkog kluba koji je doživio tužnu sudbinu.

Galerija


Deložacija i zatvaranje kultnog i najstarijeg zagrebačkog kluba Jabuka mnoge je rastužila, među njima i Severinu, čiji je menadžer Tomica Petrović bio jedan od voditelja kluba i prisustvovao je današnjoj deložaciji.

Vezani članci Igor Kojić Pogledajte čime se bavi Igor Kojić dok mediji u njegovoj zemlji pišu o Severininoj ljubavi s mlađim vinarom Severina Severinin tim komentirao napise srpskih medija o vezi s vinarom, evo kako su objasnili cijelu priču

Severina je na svom Instagramu odlučila podijeliti svoje mišljenje o novonastaloj situaciji, a prozvala je i zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

"Gospodin Bandić, gradonačelnik Zagreba, danas je od jutra delal i deložirao jedan od najstarijih klubova u Europi, glazbeni klub Jabuku. Zato ću kajkati. Policajaca je bilo više neg kad su nam hapsili dragog nam gradonačelnika. Glejte, da se razmemo, ne kužim se u te jabuke, al se nadam u dobro njegovo srce i da bu naš gradonačelnik tu sagradil velike nebodere sa stanovima za sve ljude kojima su domovi nastradali u potresu u Zagrebu. Bumo pozitivni, ne? Ne bu on tu gradil valjda parkiralište. Kaj vi mislite? Kaj bu on tamo sad zgradil?" napisala je Severina uz video i fotografije s deložacije koje je također objavila.

Njezini obožavatelji podijelili su jednako razočaranje i ogorčenost zbog zatvaranja mnogima omiljenog kluba.

"Pretužno", "Užassss", "Eto, mjesto za novu fontanu", "Dubok bezdan, bez dna", "A možda bu fontana tu", "Žalosno", "Kraljice", neki su od komentara.

Severina je ovih dana na Instagramu komentirala i situaciju s koronavirusom u Hrvatskoj, pozvala je sve da se drže propisanih mjera te se osvrnula na vlastito iskustvo s virusom, kao i ono njezinih bližnjih.

Saznala da joj suprug ima drugu ženu i dvoje djece, vješto je vodio dvostruki obiteljski život!