"Sunce mamino"

Severinino božićno izdanje morate vidjeti, a riječi sina Aleksandra koje joj je uputio teško da vas neće raznježiti

Severina Severina Nova TV 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina +0 Severina - 1 Galerija

Severina je na Instagramu čestitala Božić u glamuroznoj crvenoj haljini i otkrila da blagdan provodi sa sinom Aleksandrom.

Pjevačica Severina Kojić (48) na Instagramu je svojim pratiteljima čestitala Božić u nikad glamuroznijem izdanju.

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

Objavila je galeriju fotografija na kojima zanosno pozira u dugačkoj svilenoj crvenoj haljini otkrivenih ramena s raskošnim volanima koju je iskombinirala i s visećim crvenim naušnicama te štiklama iste boje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

U blagdanskom izdanu očarala je pratitelje, a onime što je napisala pored fotke mnoge je i raznježila.

"Sinoć kad smo išli spavati, samo je prošaptao: 'Ti si najbolja mama na svijetu...' ", napisala je pjevačica i otkrila da Božić provodi sa sinom Aleksandrom, a potaknula je i lavinu komentara podrške.

"Majčina ljubav je bez granica", "Sunce mamino", "Samo je to važno", "Sretan Božić mila i tvom sinčiću, da vas nikad ne razdvoje", pisali su joj pratitelji.

Podsjetimo, u studenom prošle godine sud je donio privremenu mjeru prema kojoj Aleksandar više nije smio živjeti sa Severinom, već sa svojim ocem srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem. Severina prema odluci sina smije viđati utorkom i četvrtkom od 15 do 20 sati te svakog drugog vikenda, od subote u 10 sati do nedjelje u 20 sati.

U listopadu ove godine Severina je na Instagramu žestoko napala vlast i sutkinju koja je donijela odluku, prozvavši ih da 11 mjeseci, koliko je tada bila odvojena od sina, nije privremena mjera. 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) +2 Jelena Rozga (Foto: Instagram) Celebrity Rozga najavila božićno iznenađenje i raspametila obožavatelje iz cijele regije: "Otkazujem sve planove"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene