Severinu na Instagramu prati više od 1,2 milijuna ljudi, a svakom novom objavom oduševi sve i dobije tisuće komplimenata. Ništa drugačije nisu prošle ni njezine posljednje objave

Galerija


"Uvijek gledajte svijetlu stranu života", napisala je pjevačica Severina Kojić u objavi na svom profilu na Instagramu u petak. Pjevačica je na fotografiji okrenuta od kamere, a oči je sakrila velikim sunčanim naočalama te je kosu prekrila maramom.

Vezani članci Dražen Bošnjaković (Foto: Ivica Galovic/ PIXSELL ) Bošnjaković o slučaju Severinina sina: ''Kad je u pitanju skrbništvo, najradije bismo da se roditelji dogovore'' Nevenka Mrčela (Foto: Dnevnik.hr) Bezbroj pravnih bitaka roditelja: Odvjetnica objasnila kako sud odlučuje s kime će dijete živjeti nakon razvoda

Fino sređena Severina prema lokaciji na Instagramu je u Monte Carlu, ali nije otkrila kamo je krenula. Fanovi su je počastili komplimentima u komentarima, a čak su je usporedili i sa Jackie Kennedy.

Severinu na Instagramu prati više od 1,2 milijuna ljudi, a svakom novom objavom oduševi sve i dobije tisuće komplimenata. U četvrtak je 47-godišnja pjevačica objavila fotografiju na kojoj pozira u uskoj haljini koja je savršeno istaknula njezinu ženstvenu liniju dok je pozirala u zavodljivoj pozi.

Dok traje njezina borba s Milanom Popovićem za skrbništvom nad sinom Aleksandrom, optimistična Severina Kojić objavljuje pozitivne poruke.

Seve uz fotografiju s putovanja podijelila i emotivnu priču: ''Ne želim pisati što sam tamo doživjela...''