Nakon dugih 17 godina Severina se susrela s Iris Vukušić. Njihov emotivan susret mnogima je natjerao suze na oči.

Galerija


Severinin spot "Virujen u te" prije 17 godina ugledao je svjetlo dana. Posebnu ulogu u njemu imala je i tada simpatična djevojčica Iris Vukušić. Gotovo dva desetljeća nakon što je spot objavljen Severina i Iris susrele su se tijekom jednog Severininog nastupa u Splitu. Njihov susret ganuo je mnoge, a najviše samu pjevačicu.

Vezani članci Severina Seve uz novu vruću fotku u badiću s američkom zastavom uputila pozdrav Trumpovima, evo što misli o Melaniji severina Severina posvetila svoje poznate stihove žrtvama Vukovara, izazvala lavinu reakcija i rasplakala mnoge

"Tražila sam te godinama, a sada si ti našla mene... Kao što sam ja tebe one 2001. godine na otoku, smiješnu, zaigranu, pametnu, istu. Kada sam te pozvala da snimaš sa mnom spot za 'Virujen u te', mama ti nije vjerovala, ali te dovela sutradan sa sestrom. Hvala tvojoj mami na tebi, u mom si srcu zauvijek", napisala je Severina na svom Instagramu uz snimku dirljivog susreta.

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

 "Sva djeca koju sam svih ovih godina takla i zagrlila su moja djeca, jer su mi svoje rukice pružala srcem i zauvijek, zauvijek ostala u meni... Njihove ruke, obrazi, riječi i poljupci su ostali urezani na mojoj koži kao male nevidljive tetovaže... Imam puno djece, sva sam istetovirana njima... Ona je jedna od njih...", dodala je Splićanka.

Svoju sreću zbog ponovnog susreta nije krila ni Iris. "Neopisiva sreća! Ono kad pola života maštaš da nekog ponovo sretneš, da ga čvrsto zagrliš i prineseš mu ljubav i onda se desi ovo. U moru ljudi na zaslonu mobitela prepozna sliku, ja ovo ne mogu riječima opisati. Mogu ti samo reći hvala na emociji, hvala ti na ljubavi i hvala na ovoj čaroliji", poručila je Iris svojoj omiljenoj pjevačici.

Snimku je do sada pogledalo više od 150.000 ljudi, a mnogima od njih emotivan susret natjerao je suze na oči. "Toliko emocija i sreće", "Isplakah se od divote", "Baš sam se rasplakala, Seve divna si", samo su neki od komentara koji su osvanuli ispod dirljivog trenutka koji je ovjekovječila fotografija Damira Kalajžić.

 

A post shared by Iris Vukusic (@blue.iris_24) on