Nije bilo druge slike?

MAŠTOVITO Ovako su pjevačice danas slale podršku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Naše poznate pjevačice, Severina, Jelena Rozga i Lidija Bačić su se svojim Instagram objavama osvrnule na Međunarodni dan žena.

Svake godine 8. ožujka obilježava se Međunarodni dan žena, a većina poznatih lica povodom toga pohrle na društvene mreže. Ni ove godine nije bilo iznimke. Popularne pjevačice poput Severine, Jelene Rozge i Lidije Bačić osvrnule su se na tematiku današnjeg dana svaka na svoj način.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP - 7 Znaju se od prije Severina poslala poruku našem plesaču koji ju je utjelovio, ispunila mu je želju koju je priznao prije nastupa!

No, zanimljivo je da u njihovim objavama pišu riječi o drugim ženama, ali ipak su se odlučile na one fotografije na kojima se samo one vide.

Severina, koju na Instagramu prati skoro pola milijuna fanova, u svojoj je objavi nahvalila ženski spol. 'Najveću podršku i najljepše komplimente kroz život sam dobivala od žena. S tim ženama sam postala prijateljica i od njih naučila da se žene trebaju bodriti, podržavati i jedna drugoj biti oslonac. Nema veće sreće nego znati da te vole žene i da u tebi gledaju prijateljicu. Sretan vam Naš dan!'

 

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on

Post Jelene Rozge, koja se nedavno zaručila, bio je malo kraći. Ona je na engleskom jeziku napisala 'Ovo je za snažne žene, neka ih poznajemo, neka budemo one, neka ih odgajamo' te na hrvatskom nadodala 'Sretan nam Dan žena!', naravno uz objavu vlastite fotografije.

 

A photo posted by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Mlada pjevačica Lidija Bačić, poznata po tome što uz skoro svaku novu objavu napiše i poneki zanimljivi komentar, svojom objavom otišla je u potpuno drugom smjeru, priupitavši 'Jesam li jedina žena koju živcira Dan žena?', nastavivši kako razumije da 'taj dan ima povijesnu utemeljenost i da su trebala proći stoljeća i stoljeća da se žene izbore za taj jedan jedini dan u godini, ali jedan dan je i dalje bezvrijedan. Ostala 364/365 dana i dalje prešutno pripadaju muškarcima, a među njima i dalje dominiraju oni koji nas doživljavaju samo kao svoju desnu ruku. E, moji dragi muškarci, ljubite i klanjajte se svojim ženama svih 365/366 dana u godini. Dobro znate koliko bi vam život izgledao drugačije da nije žena koje vas pokreću!'

 

A photo posted by Lidija Bačić (@lidijabacic_lile) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene