Pozirala kao manekenka

Seve je jedne najnovijim fotografijama oduševila, druge zabrinula: ''Lijepa, ali nedostaje ti pet kila''

Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Severina (FOTO: Instagram) Severina (FOTO: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) +0 Severina (Foto: Instagram) Galerija

Dok je oduševila odjevnom kombinacijom, Severina je mnoge i iznenadila manjkom kilograma.

Severina i Igor i dalje uživaju na Maldivima, a društvo im pravi Severinin sinčić, s kojim par uživa u čarima tropskog raja.

Pogledaj i ovo Severina - 3 "Izgleda bolje nego ja s 33!" Severina na svojoj zabavi zaplesala uz hit Lepe Brene, pogledajte video koji se širi društvenim mrežama: "Hahah, opletiii!"

Severina je na svojem profilu na Instagramu objavila seriju fotografija s plaže na kojima pozira poput manekenke. Fotke su sjajne, ali mnogima je ipak upala u oko mršavost pjevačice.

''Lijepa i dobro odjevena, ali ja bih ti dala pet kila više'', ''Bome si smršavjela'', ''Lijepa, ali da imaš pet kila više, bila bi još ljepša'', ''Seve, stil je za deset, ali fali ti pet kila, bez uvrede'', samo su neki od brojnih komentara na račun njezina izgleda, no ipak je bilo više onih koji su zaključili da je predivna kao i uvijek. 

''Žena iz drugog svijeta'', tako joj je komplimentirao jedan njezin obožavatelj. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene