Živa energija

Severina predstavila novu, magičnu pjesmu: ''Vjerujemo da nikoga neće ostaviti ravnodušnim''

Severina (Foto: Jelena Balić) Severina (Foto: Jelena Balić) Jelena Bali? 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Severina (Foto: Jelena Balić) Severina (Foto: Jelena Balić) Severina (Foto: Jelena Balić) Severina (Foto: Jelena Balić) Severina (Foto: Jelena Balić) Severina (Foto: Jelena Balić) +0 Severina (Foto: Jelena Balić) Galerija

Severina je u suradnji s Jala Bratom snimila pjesmu ''Magija''

Dugoočekivani singl ''Magija'', duet Severine i Jala Brata, objavljen je danas u podne na Severininoj stranici na Facebooku.

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

Režiju i koreografiju ''Magije'' potpisuje Anže Škrube, na ovim prostorima najpoznatiji po svom radu koreografa u slovenskoj plesnoj skupini ''Maestro'' i po suradnji s Tomažom Pandurom i Severinom na njezinoj turneji ''Dobro došao u klub''. ''Magija' je Severinin i Anžeov hommage najvećem magu scenske umjetnosti Tomažu Panduru. ''Magija'' je i veliko hvala svima koji su radili s Tomažem, Severinom i Anžeom, svima koji su osjetili svu čar i magiju suradnje tako velikih umjetnika. Magija će trajati vječno...

''Hvala Jala Bratu i Buba Corelliju na ovoj 'Magiji' i na tome što su svojim pjesmama otvorili još jedan novi prozorčić u mojoj glazbi prema horizontu novih žanrova. Ova je pjesma živa energija. Hvala Anžeu što je svojom režijom i koreografijom podcrtao sve gore navedeno. Hvala svim plesačima i brojnoj ekipi od 50 ljudi, koji su nam pomogli da ovu 'Magiju' zajedno učinimo magičnom'', objasnila je Severina.

''Sve je nastalo vrlo jednostavno, pokušali smo spojiti neke naše želje i stilove, da bismo na kraju od svega toga dobili pravu magiju. Pjesma zavodi na sebi svojstven način, magičan i vjerujem da nikoga neće ostaviti ravnodušnim'' , kaže Jala Brat. 

''Severina je i ovim videoprojektom pokazala da je najveća zvijezda Balkana. Osim vokalne izvedbe, s predanim radom i probama, rasturila je i moju koreografiju. Dobar smo tim jer kuži moju ideju i dobro se nadopunjujemo. Uvijek je zadovoljstvo raditi s njom jer je veliki profesionalac umjetnik, punim srcem dolazi na set i daje sve od sebe'', kaže Anže Škrube. 

Anže Škrube jedan je od vodećih globalnih kreativnih direktora i koreografa sa sjedištem u Los Angelesu, u Kaliforniji. Rođen i odrastao u Sloveniji, nastupao je uz svjetski poznate izvođače kao što su Prince, Usher, Justin Timberlake i Meghan Trainor. Odradio je svjetsku turneju s Chrisom Brownom te tribute za Michael Jacksona, a nedavno je surađivao i s Taylor Swift.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene