Aktualni singl Severine i sve popularnije ženske grupe Učiteljice, 'Generale' u kratkom je roku pokorio regiju i osvojio srca obožavatelja.


Aktualni singl Severine i sve popularnije ženske grupe Učiteljice, 'Generale' u kratkom je roku pokorio regiju i osvojio srca obožavatelja.

VIDEO Seve kao nikad do sada – kraljica estrade ima novi hit!

Vezani članci Severina Severina pozirala u badiću neobičnog kroja sa zanimljivim prorezom na dekolteu, nema za nju zime Severina Glamurozne na crvenom tepihu, dok peku krumpirušu ili muzu kravu, koje izdanje slavnim Hrvaticama bolje pristaje?

Naime, video spot za pjesmu 'Generale' u dvadesetak dana zabilježio je gotovo 6 milijuna youtube pregleda, a brojke i dalje neprekidno rastu!

Autori pjesme, provjereni dvojac hitmakera Dušan Bačić i Bojan Dragojević sa zadovoljstvom ističu kako dugo nisu napisali bolju pjesmu, ali i da je za njih nakon 'Tarapane' veliki izazov bio ponovo raditi sa najvećom regionalnom zvijezdom.

Radnja spota za singl 'Generale' odvija se na moru u predivnom ambijentu, a svi se slažu kako je ovo najbolje izdanje Severine do sada.

Sa druge pak strane, u proteklih nekoliko mjeseci cijela je regija upoznala atraktivni i zavodljivi ženski trojac Učiteljice, a njihovi brojni nastupi i činjenica kako je Severina željela baš sa njima snimiti svoj novi singl, govore u prilog tome.

'Sjajno smo se družile na snimanju 'Generala' i nismo mogle vjerovati koliko je Seve sexy. Odlično je reagirala na spoj tambure i violine i kaže kako joj danima ne izazi iz glave naša zajednička pjesma. Dobro smo se snašle, zadovoljne smo i mi i Seve.' – ističu Učiteljice, Matea, Silvia i Ana.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook