Stiže 'Generale'

Učiteljice imaju hit: 'Nismo mogle vjerovati koliko je Seve seksi uživo'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je odlučila svima nama zagrijati ove zimske dana i to novom pjesmom i spotom 'Generale', koju je snimila sa sve popularnijom ženskom grupom Učiteljice.

Radnja spota odvija se na moru u predivnom ljetnjom ambijentu, a odabrani koji su imali priliku pogledati spot, kažu kako je ovo najbolje izdanje popularne splićanke do sada.

Pogledaj i ovo Severina "Seve, imam..." Severina izazvala ludnicu u haljinici u kojoj je morala paziti na svaki pokret, obožavatelji joj uputili i zanimljive ponude!

Atraktivne 'Učiteljice' snimile pjesmu 'Generale' sa Severinom

'Sjajno smo se družile na snimanju spota za 'Generala' i nismo mogle vjerovati koliko je Seve seksi uživo. Odlično je reagirala na naš spoj tambure i violine i kaže kako joj danima ne izazi iz glave naša zajednička pjesma. Dobro smo se snašle, zadovoljne smo i mi i Seve', ističu Učiteljice, Matea, Silvia i Ana.

'Imamo iza sebe već tri spota, sa Jasminom Stavrosom, Nedom Ukraden i za našu solo pjesmu “Nisam ja tvoja Učiteljica”, ali je ovaj spot bio produkcijski najzahtjevniji i sniman je nekoliko dana na više lokacija' - dodaju zgodne 'Učiteljice'.

Učiteljice su posljednjih mjeseci uspjele skrenuti pažnju javnosti na sebe, a njihovi brojni nastupi i činjenica da je Severina željela baš sa njima snimiti svoj novi singl, govore u prilog tome. Autori pjesme, Dušan Bačić i Bojan Dragojević kažu da dugo nisu napisali bolju pjesmu od 'Generale', ali i da je za njih veliki izazov posle 'Tarapane' ponovo raditi sa najvećom regionalnom zvijezdom. I Bačić i Dragojević očekuju uspjeh te jedva čekaju da spot ugleda svjetlost dana.

Dok iščekujemo premijeru spota u četvrtak 11.12.2014., pogledajte video najavu te djelić pjesme

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene