Severina i Robert Kurbaša postali su Dioklecijan i Priska. Otkrili su nam što poručuju svojim podanicima. Potpuno su se uživjeli u carske uloge.


U Splitu su svečano otvoreni Dani Dioklecijana! Povijest ga ne pamti kao najpozitivniju osobu, ali jedno je sigurno, današnji Split zauvijek će biti i njegov grad. Mnoštvo ljudi večeras je ovdje u centru grada. Svi žele vidjeti što se to događa a najviše ih zanima kako izgledaju car i carica. Uloga carice Priske ove je godine pripala našoj pjevačici Severini Kojić te glumcu Robertu Kurbaši koji po drugi put nosi titulu cara.

Vezani članci Severina Seve na YouTubeu objavila dokumentarac u kojem se pojavljuje i njezin tadašnji zaručnik Slavko Šajinović, kojeg je ljubila prije Milana Popovića Ksenija Kardum Dnevnik Nove TV i Mislav Bago nominirani su za Večernjakovu ružu, Ksenija Kardum komentirala izazovnu godinu iza nas!

Severina je otkrila da je velika čast biti supruga cara Dioklecijana. 'Velika mi je čast i zahvaljujem se zaista svim građanima koji su nas tako lijepo pratili, i zahvaljujem se svom caru Dioklecijanu', rekla je Severina. Svojim podanicima poručila je da budu ozbiljni. 'Poručila bih im da budu ozbiljni kao što je i sam car, kao što sam i ja, dugo su se s nama zezali. Mora netko biti ozbiljan', dodala je Severina.

Uloga cara Dioklecijana po drugi put pripala je glumcu Robertu Kurbaši, koji igra jednu od glavnih uloga u novoj seriji Nove TV, 'Zlatni dvori'. 'Sve u nekom političkom žargonu, ja sam car Dioklecijan, mimo politike, ne budeš li ozbiljan, bacit ću te lavovima. Podanicima poručujem da se strpe, doći će i bolja vremena. Osmijeh na lice. Treba se boriti', zaključio je Kurbaša.

Progovorio je i o svojoj novoj ulozi u seriji Nove TV 'Zlatni dvori'. 'Pa ja sam jako sretan, dobio sam zahvalnu ulogu, igram seoskog lolu, oprečno od cara Dioklecijana. Pozivam sve gledatelje da gledaju 'Zlatne dvoru' jer im jamčim jednu sjajnu zabavu', zaključio je Kurbaša.

Prilog u cijelosti pogledajte u prilogu Dnevnika Nove TV.