Dvije hrvatske mame obilježile su svojim pojavama vikend koji je iza nas. Severina i Monika Mamić zabljesnule su ljepotom i elegancijom, svaka na svom eventu.


Regionalna pjevačka zvijezda, 41-godišnja Severina, odlučila je uzeti kratki predah od turneje 'Dobrodošao u klub' pa je u subotu s društvom izašla na koncert Bajage & Instruktora. Majka 1,5-godišnjeg Aleksandra odjenula je vesele boje, među kojima je dominirala crvena, i na jednu večer ponovno izgledala poput djevojčice.

Vezani članci Severina i Igor Kojić Igor Kojić jednom objavom odlučio ušutkati glasine o braku sa Severinom, napisao i što misli o svojoj ženi Severina i Igor Kojić I više je nego jasno da prolaze kroz pravu dramu: Severina i Igor iznenadili novim potezom, ona danas bila na sudu

>> Severinino ljetno izdanje - Veselo i puno boja!

>> Monika Mamić: Posve drugačija nakon poroda

A sličan stajling imala je i bivša voditeljica, 29-godišnja Monika Mamić, koja se u veselim bojama pojavila na vjenčanju nogometaša Dejana Lovrena gdje je bila jedna od zapaženijih uzvanica.

>> Vjenčanja koja su obilježila vikend: Tri dame u centru pažnje!

Ponosna mama dvaju dječaka, 4 i pol godine starog Josipa i šest mjeseci starog Jakova, poglede je plijenila vitkom figurom i novom frizurom osvježenom trendi šiškama.

Koja vam se mama više sviđa - Severina ili Monika?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook