Severina i Miligram prije nekoliko su godina snimili prvu pjesmu, a ovog su ljeta odlučili nastaviti suradnju.

Galerija


U sklopu novog projekta "Miligram 5", druga pjesma s Miligramova Hit Tripa jest duet s popularnom Severinom "Od ljeta do ljeta". Glazbu potpisuje Aleksandar Milić Mili, tekst Mili, Toni i Coby, dok su aranžman napravili Mili, Coby i Luxoni.

Severina i Miligram (Foto: PR)
Severina i Miligram (Foto: PR)

Vezani članci Dragan Kojić Keba i Edita Aradinović (Foto: Instagram) Severinin svekar pozirao sa zanosnom kolegicom, svu pažnju ukrale njegove svježe iscrtane obrve Hrvoje Rupčić i Ivana Kujundžić Rupčić (Foto: Instagram) I domaće zvijezde mogu se pohvaliti neobičnim vjenčanjima: Neki su skakali u more, neki imali perjanice!

''Slušajući 'Od ljeta do ljeta', možemo uvijek osjetiti ljubav i energiju koja nas je nosila na svojim krilima i nosit će još dugo iz ljeta u ljeto. S kime podijeliti taj odsjaj valova i poruku ljubavi, nego sa Severinom čiji talent dolazi s mora, njezina ljepota je obasjana suncem i osmijehom, kojem se godinama ljudi dive i vjeruju. Čim smo zajedno preslušali pjesmu, sve se sklopilo, sve je postalo stvarno i pojavilo se more s milijunima osmijeha koji nas sve zovu da im se pridružimo. Sve je dalje išlo samo od sebe. Jako me raduje što smo i Miligram i Severina u prilici da sve to podijelimo s vama i zajedno krenemo još jednom k suncu, moru, ljubavi i prijateljstvu'', izjavio je Aleksandar Milić Mili.

Severina i Miligram (Foto: PR)
Severina i Miligram (Foto: PR)

''Jako sam sretna što ponovo surađujem s Miligramom. Naše je prijateljstvo počelo s pjesmom 'Lola', za koju me vežu lijepe uspomene s turneje 'Dobrodošao u klub', pogotovo step u izvedbi Anžea Škrubea, koji je nevjerojatan plesač. 'Od ljeta do ljeta' nastavak je tog veselja i Milijeve skladateljske kreativnosti. Uživajte!'' poručila je Severina.