Ljetni hit

Severina: "Jako sam sretna što ponovo surađujem s Miligramom. Naše je prijateljstvo počelo s pjesmom 'Lola'"

Severina i Miligram (Foto: PR) Severina i Miligram (Foto: PR) PR 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Miligram (Foto: PR) Severina i Miligram (Foto: PR) Severina i Miligram (Foto: PR) Severina i Miligram (Foto: PR) Severina i Miligram (Foto: PR) Severina i Miligram (Foto: PR) +0 Severina i Miligram (Foto: PR) Galerija

Severina i Miligram prije nekoliko su godina snimili prvu pjesmu, a ovog su ljeta odlučili nastaviti suradnju.

U sklopu novog projekta "Miligram 5", druga pjesma s Miligramova Hit Tripa jest duet s popularnom Severinom "Od ljeta do ljeta". Glazbu potpisuje Aleksandar Milić Mili, tekst Mili, Toni i Coby, dok su aranžman napravili Mili, Coby i Luxoni.

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

Severina i Miligram (Foto: PR) Severina i Miligram (Foto: PR) Foto: PR

''Slušajući 'Od ljeta do ljeta', možemo uvijek osjetiti ljubav i energiju koja nas je nosila na svojim krilima i nosit će još dugo iz ljeta u ljeto. S kime podijeliti taj odsjaj valova i poruku ljubavi, nego sa Severinom čiji talent dolazi s mora, njezina ljepota je obasjana suncem i osmijehom, kojem se godinama ljudi dive i vjeruju. Čim smo zajedno preslušali pjesmu, sve se sklopilo, sve je postalo stvarno i pojavilo se more s milijunima osmijeha koji nas sve zovu da im se pridružimo. Sve je dalje išlo samo od sebe. Jako me raduje što smo i Miligram i Severina u prilici da sve to podijelimo s vama i zajedno krenemo još jednom k suncu, moru, ljubavi i prijateljstvu'', izjavio je Aleksandar Milić Mili.

Severina i Miligram (Foto: PR) Severina i Miligram (Foto: PR) Foto: PR

''Jako sam sretna što ponovo surađujem s Miligramom. Naše je prijateljstvo počelo s pjesmom 'Lola', za koju me vežu lijepe uspomene s turneje 'Dobrodošao u klub', pogotovo step u izvedbi Anžea Škrubea, koji je nevjerojatan plesač. 'Od ljeta do ljeta' nastavak je tog veselja i Milijeve skladateljske kreativnosti. Uživajte!'' poručila je Severina.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene