Odvjetnica otkrila

Severina i Milan uskoro na sudu: 'Važno joj je da odnos oca i sina funkcionira'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Severinina odvjetnica otkrila je što stoji u Tužbi koju je u Severinino ime podnijela sudu u Zagrebu.

Nakon što su prošlog tjedna obznanili kako nisu u više u ljubavnoj vezi, ovog tjedna je potvrđeno kako će se Severina i Milan Popović uskoro  naći na sudu. Nekadašnji par na sud će izaći kako bi se odredilo skrbništvo nad 18-mjesečnim sinom Aleksandrom.

>> Aduti u prvom planu: Severina i dalje plijeni poglede

Pogledaj i ovo showbuzz Burna reakcija javnosti O slučaju Severina - Popović oglasili se iz udruge B.a.B.e. i inicijative Spasi me: ''Ovo je nasilje nad djetetom''

Prema pisanju Glorije, Severinina odvjetnica Jadranka Sloković otkrila je što stoji u tužbi koju je u Severinino ime podnijela sudu u Zagrebu.

'Tražimo da se dijete povjeri na odgoj i čuvanje - majci. Dijete je državljanin Republike Hrvatske, majka ovdje već živi s njim, a zahtjev smo uputili ovdje nadležnom sudu. Drugi naš zahtjev u Tužbi odnosi se na plaćanje alimentacije, a treći na kontakte na koje otac ima pravo. Zbog dobrobiti djeteta i njegovog pravilnog razvoja ih podržavamo, ali tražimo da se zbog djetetove dobi oni odvijaju u prisutnosti majke. Severini je važno da odnosi između oca i sina funkcioniraju, da ti kontakti budu bez velikih prekida, ali isto tako joj je važno i gdje će se oni odvijati jer Aleksandar je još osjetljiva beba i treba imati svoj red', izjavila je Jadranka Sloković za Gloriju.

Odvjetnica je dodala kako bi se prva rasprava na sudu mogla održati već početkom rujna zbog hitnosti predmeta.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene