Na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu danas je održano prvo ročište između Severine i Milana u dogovoru oko zajedničkog skrbništva nad sinom Aleksandrom.


Severina Vučković i Milan Popović susreli su se jutros u 9 sati na prvom ročištu zakazanom radi donošenja odluke o skrbništvu nad njihovim sinom.

Vezani članci Severina (Foto: Youtube Screenshot) Poslije raskida dugogodišnje suradnje s menadžerom, Severina se oprostila od još jednog suradnika Slika nije dostupna Severina i Milan uskoro na sudu: 'Važno joj je da odnos oca i sina funkcionira'

Ročište je trajalo nešto više od tri sata, a nakon što su izašli iz zgrade Općinskog građanskog suda, ni jedna strana nije željela komentirati postupak koji je u ovom slučaju, zbog zaštite prava djeteta, tajan.

Severinina odvjetnica Jadranka Sloković jedina je izjavila kako ne može davati nikakve informacije te kako su se obje strane složile da sve dogovoreno drže u tajnosti.

Podsjećamo, jutros je Severina Vučković stigla na Općinski sud u Zagrebu kako bi s Milanom Popovićem dogovorila detalje oko sina Aleksandra.

>> Severina i Milan uskoro na sudu: 'Njoj je važno da odnosi između oca i sina funkcioniraju'

Milan je prije ročišta na sud došao taksijem te se našao sa svojim odvjetnicima, Ljubom Pavasovićem Viskovićem i Romanom Biharom. Nekoliko trenutaka nakon Milana stigla je i Severina i to u pratnji odvjetnice Jadranke Sloković te svog menadžera Tomice Petrovića.

Severina je na prvo ročište stigla elegantno odjevena u crnoj haljini, a nosila je i velike sunčane naočale.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook