Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Odnosi između Severine i Milana su i više nego bolje! Nakon velikog koncerta u Beogradu, par se sa sinom uputio u Sarajevo.


Naša popularna pjevačica Severina Vučković uputila se u Sarajevo u pratnji Milana Popovića, te naravno sinčića Aleksandra.

Vezani članci Dražen Bošnjaković (Foto: Ivica Galovic/ PIXSELL ) Bošnjaković o slučaju Severinina sina: ''Kad je u pitanju skrbništvo, najradije bismo da se roditelji dogovore'' Severina (Foto: PR) Severinin svekar javno podržao snahu: "Zločin je i presedan nakon 7 godina oduzeti majci dijete"

Kako piše Dnevni avaz, razlog Severinine posjete je dogovor za dugoočekivani koncert u Sarajevu koji bi se trebao održati u listopadu.

Atraktivna Severina nije skidala sunčane naočale ni kada je uživala u slasnim ćevapima sa sarajevske Baščaršije. Zajedno su prošetali, a nisu im smetali ni fotoreporteri ni obožavatelji koji su ih prepoznali.

>> Zavodljiva Severina oduševila - ekskluzivno zavirite u backstage!

Nakon odmora, Severina se priprema za koncert u Skoplju 13. travnja u Areni Boris Trajkovski, zatim na red dolazi i koncert u Areni Zagreb 11.svibnja, a potom u Ljubljani 30.svibnja. Termini za Sarajevo i Podgoricu će se objaviti naknadno.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook