Severina je blistala u minijaturnoj crnoj haljinici. Svjestan je toga bio i njen suprug Igor Kojić, koji suprugu nije ispuštao iz ruku.


Glamurozno je sinoć izgledalo središte Zagreba, gdje su crvenim tepihom prošetale brojne hrvatske estradne i televizijske zvijezde. Na 15. rođendanu magazina Story pojavile su se zvijezde kao što su Severina, Jelena Rozga, Maja Šuput, Matko Knešaurek, Petra Dugandžić, Judita Franković, Daniel Bilić, Ana Gruica...

Vezani članci Severina Severina prozvala Bandića: ''Kaj vi mislite, kaj bu gradonačelnik tamo sad zgradil?'' Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Seve i Franka na plaži, neke radno: Gdje su i s kim poznate Hrvatice dočekale 2019. godinu?

Brojne dame odlučile su se na bijele odjevne kombinacije, a posebno je zablistala Rozga, koja je nosila sjajno odijelo. S druge strane, kad su svi u bijelom, Severina je u crnom. U mini haljini sa zlatnim detaljima, Severina je izgledala izvrsno. Očito se s nama slaže i njen suprug Igor Kojić, koji ju je tijekom večeri grlio i ljubio, ponosan na svoju zgodnu ženu.

Brojne zvijezde su i nagrađene, među njima Severina i Jacques Houdek, dok je nagradu za TV lice godine osvojio Mislav Bago. Bago je na dodjelu stigao u društvu kolegice Ivane Brkić Tomljenović. "To je, kao i meni, nagrada i svim ljudima s kojima ja radim. Svaki dan radimo kao prvi i posljednji, jer se želiš dokazati i kao da želiš ostaviti neki pečat na kraju dana, kao da ti je zadnji prilog u životu", rekao je Bago nakon uručenja nagrade. Brkić-Tomljenović dodala je da je nagrada završila u pravim rukama.