Severina je sa suprugom Igorom Kojićem stigla u Rovinj, gdje će sudjelovati na Weekend Media Festivalu.

Galerija


Severina je izazvala pravu pomutnju na rovinjskim ulicama, kamo je stigla u pratnji supruga Igora Kojića kao jedna od predavačica na 12. Weekend Media Festivalu.

Vezani članci Weekend Media Festival (Foto: Weekend Media Festival) - 2 Na Weekend Media Festivalu: Severina, Huljić i Rasta, izbor najboljeg političkog PR-ovca godine i kako se transformira TV Severina (Foto: Instagram) Severina objavila fotografiju bez trunke šminke dok se vozi autobusom: "Kao da vam je 18 godina"

Severina i Igor pojavili su se odličnog raspoloženja, nisu skidali osmijeh s lica dok su se pozdravljali i fotografirali s fanovima. Pjevačica je u besprijekornom izdanju, odjevena u crnu elegantnu haljinu u jednom trenutku čak vrckasto poskakivala.

Osim Igora u Rovinj je s njom stigao i novi menadžer Alen Ključe, koji je također prošetao u njihovu društvu.

Severina će u sklopu Weekend Media Festivala sudjelovati na panelu "Ko to tamo peva", čija je tema novi val glazbenih trendova u regiji, a uz Tončija Huljiča, Stefana Đurića Rastu i Relju Milankovića Reksona raspravljavat će o vrtoglavoj popularnosti novih žanrova te utjecaju digitalnih platformi na trendove u glazbi.

Popularna pjevačica nedavno je najavila i novu regionalnu turneju naziva "The Magic Tour", koja će započeti 16. studenog u njezinu rodnom Splitu, nakon čega se magična noć nastavlja i u ostalim velikim gradovima, poput Beograda, Ljubljane, Zagreba, Skopja...

Detalji najiščekivanije turneje na ovim prostorima polako se počinju otkrivati, pa je tako već poznato da produkcija nadmašuje sve dosad viđeno. Odabrana je ekipa vrhunskih umjetnika, dok će sa Severinom diljem regije putovati više od 100 osoba uključenih u organizaciju te čak 15 šlepera opreme.

Zbog 15 godina mlađeg muža pristajala je na seks utroje, htjela mu je pokazati da je zabavna