Dvije Splićanke "zaratile" su zbog koncerta u Sloveniji. Dok Lidija bijesni, Severina zadovoljno pohodi javna događanja.

Galerija


Prozivke od strane Lidije Bačić Severinu ne diraju ni najmanje. Dok se Lidija svojim fanovima žalila da je njezin koncert u Sloveniji na kojem je trebala nastupiti sa Severinom otkazan, odlično raspoložena Severina uživala je u predstavi u sklopu Splitskog ljeta.

Vezani članci Severina, Tomica Petrović (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Severina i Tomica Petrović gadno se posvađali pa okončali poslovnu suradnju dugu 17 godina? Severina (Foto: Marko Prpic/PIXSELL) Prikazan film ''Posljednji Srbin u Hrvatskoj'' u kojem glumi i Severina, pjevačica na premijeru stigla sa suprugom

U rodni Split Severina je stigla sa suprugom Igorom Kojićem, a baš kao i uvijek ni ovog puta njihov dolazak nije mogao proći nezamijećeno. Supružnici su uživali u odličnoj večeri koju im nije pokvarila prozivka Lidije Bačić.

Severina, Igor Kojić (FOTO:Ivo Čagalj/Pixsell)
Severina, Igor Kojić (FOTO:Ivo Čagalj/Pixsell)

Podsjetimo, Lidija je sinoć svoje obožavatelje obavijestila da joj je otkazan nastup u Sloveniji. "Ja na odmoru i menadžer mi javi da neki ne odmaraju nego kopaju i lobiraju.Što se može... ima nas svakakvih", napisala je Lidija na svom Instagramu. Do problema je navodno došlo zbog spornih plakata prema kojima se čini da je Severina Lidiji predgrupa. Optužbe da je sam umješan u otkazivanje Lidijinog nastupa demantirao je i sam Severinin menadžer Tomislav Petrović.

Severina, Igor Kojić (FOTO: Instagram)
Severina, Igor Kojić (FOTO:Ivo Čagalj/Pixsell)