Na današnji dan prije dvije godine Severina i Igor Kojić uplovili su u bračnu luku.

Galerija


Prije točno dvije godine na današnji dan Severina i Igor Kojić uplovili su u bračnu luku i održali jedno od najspektakularnijih vjenčanja na ovim prostorima. Tog se posebnog dana prisjetila naša najveća estradna zvijezda te voljenom suprugu uputila romantičnu poruku.

Vezani članci Severina i Igor Kojić - 3 Nakon vijesti o službenom razvodu i Severinine potvrde oglasio se i Igor Kojić sa simboličnom objavom Severina, Igor Kojić Severina i Igor i službeno su se rastali, nakon šest godina braka njihovoj ljubavi ipak je došao kraj

"Mome su srcu dovoljne tvoje grudi i krila moja za tvoju slobodu. Iz mojih usta poletjet će u nebo ono što je spavalo u tvojoj duši (22.11.2015.)", napisala je Severina ispod romantične fotografije nastale na dan svadbe s Igorom Kojićem, koja se prije dvije godine održala u Beogradu.

Severina i Igor Kojić (Foto: Pixsell)
Severina i Igor Kojić (Foto: Pixsell) Foto: Pixsell

Podsjetimo, službeno crkveno vjenčanje Igora Kojića i Severine održano je u Istri, u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti, kojem su svjedočili samo najuži prijatelji i obitelj. Poznati supružnici u posljednje dvije godine pokazali su koliko su skladan par i koliko su sretni što su pronašli jedno drugoga. 

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on