Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Severina i predsjednik HNS-a gostovali su u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' na Narodnom radiju, a pohvalama se pridružio i nogometni izbornik, Niko Kovač.


'Pjesma je odlična, ima ritma i lijepi tekst, koji je maksimalno pozitivan. Daj bože da se što više plasiramo. Kad Shakira može pjevati za Fifu, zašto ne bi naši pjevači pjevali za Hrvatski nogometni savez', rekao je Davor Šuker na promociji nove Severinine pjesme 'Brazil'. 'Ako budemo igrali u ritmu nove Severinine pjesme, bit će jako, jako dobro', dodao je i izbornik Niko Kovač.

Seve poziva navijače: 'Zaplešite u ritmu salse kad igra Hrvatska'

Vezani članci Danijel Subašić i djevojka (Foto: Instagram) 16 godina ljubavi koja nije uvijek bila med i mlijeko: Danijel Subašić djevojci predivnim riječima zahvalio na podršci Tony Cetinski (Foto: Nina Djurdjevic/PIXSELL) Nije odolio pokazati koliko je ponosan! Tony Cetinski u samo tri riječi otkrio što misli o Danijelu Subašiću

Podršku Hrvatskoj dao je izbornik slovenske reprezentacije za prošlo prvenstvo, Matjaž Kek te makedonski izbornik Boško Đurovski, koji je obećao da će dobro izmoriti igrače Kameruna na prijateljskoj utakmici u Austriji. 'Znam da ćete mi biti jako zavidni, jer se trenutno nalazim u apartmanu 505, u kojem uvijek odsjeda Severina kad dolazi u Skopje. Tako da ću večeras leći u krevet u kojem je spavala Severina, a zamolio sam osoblje da donesu i plahte na kojima je ona spavala', šalio se Boško, koji je za Severinu napravio i malu ljubavnu pjesmicu.
 

U pjevanju se pak okušao Šuker, koji je uživo izveo 'Djevojku sa sela' i novi hit 'Brazil', dok je Severina pokazivala svoje znanje o nogometu a dobila je i na poklon za svog sina - dres Hrvatske nogometne reprezentacije.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook