One ne stare!

Prije 23 godine jedna je postala Miss Hrvatske, druga je pjevala na izboru, a danas su još ljepše nego tad!

Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) +0 Severina (FOTO: Instagram) Galerija

1995. godine Anica Kovač proglašena je Miss Hrvatske, a Severina je pjevala na izboru.

One kao da ne stare.

Pogledaj i ovo Lucija Begić ima li hrvatska šanse? Naša predstavnica na izboru za Miss svijeta otkrila plan za pobjedu, ali i hoće li upečatljiv detalj na njoj u tome pomoći ili odmoći!

Ako nešto možemo sa sigurnošću tvrditi za Hrvatice, to je da su jedne od najljepših žena na svijetu. A ljepota domaćih djevojaka i žena prepoznata je i izvan granica Lijepe Naše.

Primjerice, davne 1995. godine na izboru za Miss Hrvatske pobijedila je Anica Kovač, koja je odlično prošla i na izboru za Miss svijeta, na kojem je proglašena prvom pratiljom. I ne samo to, haljina dizajnerice Branke Donassy koju je tada nosila proglašena je najljepšom na svijetu. Taj uspjeh niti jedna Hrvatica nije uspjela ponoviti ili nadmašiti.

A među jednu od najljepših Hrvatica svakako spada i jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica Severina, koja je rado pozirala s Anicom kako bi se prisjetile velikog Aničina uspjeha, al i Severinina nastupa na tadašnjem domaćem izboru.

"Na današnji dan 1995. pjevala sam na izboru za Miss Hrvatske, na kojem je pobijedila zauvijek najljepša @anica.kovac... Kako je dobro vidjeti te opet", napisala je pjevačica pored njihova selfieja, koji je još jednom dokazao kako te dvije žene jednostavno ne stare.

Severina (FOTO: Instagram) Severina (FOTO: Instagram)

Severina danas ima 46 godina, Anica 42, no složit ćete se kako bi im na izgledu i formi pozavidjele i mnogo mlađe, a cure su na račun izgleda dobile samo pohvale. Sasvim zasluženo! 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene