1995. godine Anica Kovač proglašena je Miss Hrvatske, a Severina je pjevala na izboru.

Galerija


One kao da ne stare.

Vezani članci Igor i Severina Kojić, Milan Popović Seve šuti ali Igor se oglasio: Na Instagramu jasno dao do znanja što misli o navodnim problemima u braku Severina Seve već dugo nije objavila ovako seksi fotku: Zbog badića neobičnog kroja lajkovi se samo nižu

Ako nešto možemo sa sigurnošću tvrditi za Hrvatice, to je da su jedne od najljepših žena na svijetu. A ljepota domaćih djevojaka i žena prepoznata je i izvan granica Lijepe Naše.

Primjerice, davne 1995. godine na izboru za Miss Hrvatske pobijedila je Anica Kovač, koja je odlično prošla i na izboru za Miss svijeta, na kojem je proglašena prvom pratiljom. I ne samo to, haljina dizajnerice Branke Donassy koju je tada nosila proglašena je najljepšom na svijetu. Taj uspjeh niti jedna Hrvatica nije uspjela ponoviti ili nadmašiti.

Severina (Foto: Instagram)
Anica Kovač (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL) Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

A među jednu od najljepših Hrvatica svakako spada i jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica Severina, koja je rado pozirala s Anicom kako bi se prisjetile velikog Aničina uspjeha, al i Severinina nastupa na tadašnjem domaćem izboru.

"Na današnji dan 1995. pjevala sam na izboru za Miss Hrvatske, na kojem je pobijedila zauvijek najljepša @anica.kovac... Kako je dobro vidjeti te opet", napisala je pjevačica pored njihova selfieja, koji je još jednom dokazao kako te dvije žene jednostavno ne stare.

Severina (Foto: Instagram)
Severina (FOTO: Instagram)

Severina danas ima 46 godina, Anica 42, no složit ćete se kako bi im na izgledu i formi pozavidjele i mnogo mlađe, a cure su na račun izgleda dobile samo pohvale. Sasvim zasluženo!