1995. godine Anica Kovač proglašena je Miss Hrvatske, a Severina je pjevala na izboru.

Galerija


One kao da ne stare.

Vezani članci Ivana Mudnic Dujmina (Foto: Screenshot YouTube) Najljepša žena Hrvatske uskočila u kontroverznu haljinu te snimila spot kojim će se predstaviti u Kini Haljina za Miss svijeta (Foto: PR) Ne vide problem u kratkoj haljini naše misice: ''Druge djevojke vikale su Modrićevo ime kad su je vidjele''

Ako nešto možemo sa sigurnošću tvrditi za Hrvatice, to je da su jedne od najljepših žena na svijetu. A ljepota domaćih djevojaka i žena prepoznata je i izvan granica Lijepe Naše.

Primjerice, davne 1995. godine na izboru za Miss Hrvatske pobijedila je Anica Kovač, koja je odlično prošla i na izboru za Miss svijeta, na kojem je proglašena prvom pratiljom. I ne samo to, haljina dizajnerice Branke Donassy koju je tada nosila proglašena je najljepšom na svijetu. Taj uspjeh niti jedna Hrvatica nije uspjela ponoviti ili nadmašiti.

Anica Kovač (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL)
Anica Kovač (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL)

A među jednu od najljepših Hrvatica svakako spada i jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica Severina, koja je rado pozirala s Anicom kako bi se prisjetile velikog Aničina uspjeha, al i Severinina nastupa na tadašnjem domaćem izboru.

"Na današnji dan 1995. pjevala sam na izboru za Miss Hrvatske, na kojem je pobijedila zauvijek najljepša @anica.kovac... Kako je dobro vidjeti te opet", napisala je pjevačica pored njihova selfieja, koji je još jednom dokazao kako te dvije žene jednostavno ne stare.

Severina (FOTO: Instagram)
Severina (FOTO: Instagram)

Severina danas ima 46 godina, Anica 42, no složit ćete se kako bi im na izgledu i formi pozavidjele i mnogo mlađe, a cure su na račun izgleda dobile samo pohvale. Sasvim zasluženo!