unosni honorari

I oni odlaze! Severina, Cetinski i Gibonni prihvatili inozemne angažmane

Tony Cetinski, Severina, Gibonni (FOTO: Pixsell) Tony Cetinski, Severina, Gibonni (FOTO: Pixsell) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tony Cetinski, Severina, Gibonni (FOTO: Pixsell) Tony Cetinski (FOTO: Boris Scitar/PIXSELL) +0 Mile Kekin (FOTO: Pixsell) Galerija

Brojni hrvatski pjevači svojim nastupima uvest će Crnogorce i njihove goste u 2018. godinu. Za nastupe će Severina, Gibonni, Toni Cetinski i Hladno pivo dobiti unosne honorare.

Brojni hrvatski pjevači, među kojima su Gibonni, Toni Cetinski i skupina Hladno pivo, uvest će svojim nastupima Crnogorce i njihove goste u novu 2018. godinu.

Pogledaj i ovo showbuzz Sve je na Instagramu Evo kako su se slavni zabavljali posljednje noći u godini!

Splitski kantautor Gibonni nastupit će 31. prosinca u Tivtu, gradu u kojem se nalazi luksuzna marina Porto Montenegro. Za novogodišnji program, u kojem će pored Gibonnija nastupati i srpski pjevač Željko Joksimović, gradska uprava izdvojila je blizu 200 tisuća eura.

Toni Cetinski u novu 2018. godinu uvest će stanovnike glavnog grada Podgorice. Cetinski će nastupati na podgoričkom Trgu nezavisnosti. Iz gradske uprave nisu otkrili medijima koliko novca su namijenili za novogodišnji program na otvorenom.

Tony Cetinski (FOTO: Boris Scitar/PIXSELL) Tony Cetinski (FOTO: Boris Scitar/PIXSELL)

U Crnu Goru stiže i Severina koja će 2018. godinu dočekati u jednom tamošnjem hotelu, a pozornicu će dijeliti sa svekrom Draganom Kojićem Kebom. Šuška se kako je Severina navodno za taj nastup uzela čak 70.000 eura, dok je njezin svekar, navodno, dobio upola manje, dakle 35.000.

Hrvatska punk skupina Hladno pivo već u subotu će otvoriti novogodišnji program u najpoznatijem crnogorskom ljetovalištu Budvi. Lokalna vlast u tom crnogorskom gradu tradicionalno organizira doček Nove godine ispod zidina Starog grada. 31. prosinca navečer Budvane i njihove goste zabavljat će jedan od najpoznatijih bendova bivše SFRJ Bijelo dugme.

Mile Kekin (FOTO: Pixsell) Mile Kekin (FOTO: Pixsell)

Ranijih godina, na istom mjestu nastupali su hrvatski izvođači Gibonni i Prljavo kazalište, te sarajevski pjevač Dino Merlin. Za novogodišnji program ove godine gradska uprava u Budvi izdvojila je 100 tisuća eura.

Najluđu noć u godini u Hrvatskoj neće dočekati ni Jelena Rozga koja ima zakazan nastup u Beogradu. (Hina/M.B.) 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene