Ogroman buket s 1001 ružom, Severini je nakon povratničkog koncerta u Frankfurtu poklonio Aleksandar Aca Glišić, estradni menadžer i organizator koncerta.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Severina Severina milijune ostavila bez teksta u haljini koja joj je istaknula liniju: "Tvoja moć nema granica" Godišnji pregled najneugodnijih trenutaka slavnih u 2019. godini - 5 I zvijezde imaju loše dane: Otkrili su nam situacije koje bi najradije izbrisali iz pamćenja!

Veliki buket bijelih ruža u sredini je imao crvene ruže u obliku slova 'S', a njegova vrijednost je 7 tisuća kuna. Aca Glišić inače je menadžer Dragane Mirković, s kojom je Severina i nastupila u Frankfurtu, a svoje simpatije prema Severini nije skrivao.

>> Severina ne želi u Beograd dok sve ne riješi s Milanom

'Severinu poznajem godinama. Ja sam joj kupio ruže! Eto toliko', kratko je prokomentirao menadžer za Kurir svoju gentlemansku gestu koja je Severini izmamila osmijeh na lice. 'Aleksandar se potrudio da Severini tokom njenog boravka u Frankfurtu ništa ne nedostaje. Obasipao ju je pažnjom i poklonima', ispričao je Kurirov izvor.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook