Severina Kojić oglasila se nakon što se doznalo da je provaljeno u njezin stan u Zagrebu.

Galerija


Nakon što se doznalo da je u ponedjeljak poslijepodne provaljeno u stan Severine Kojić u Zagrebu, o svemu se oglasila i 49-godišnja pjevačica.

Vezani članci Severina i Porfirije Severinina odvjetnica kaže da su tvrdnje o prijetnjama patrijarhu neistinite: "Usmjerene su ka širenju mržnje prema Severini" Patrijarh srpski Porfirije Doznaje Dnevnik Nove TV: Patrijarh Porfirije nije prijavio Severinu zbog prijetnji. "Točno je da ga je vrijeđala, ali..."

"Ovo danas... Razumijete da ne mogu ništa govoriti. Neka su svi, prije svega, živi i zdravi. Naravno da neke ukradene stvari za mene imaju prije svega sentimentalnu vrijednost, ali s tim ću se lakše nositi. Meni su ‘ukrali dijete’, to je najgore što mi se dogodilo. Stvari imaju vrijednost, ali se mogu nadoknaditi, izgubljeno i oteto vrijeme bez mog djeteta ne može se nikad nadoknaditi", kazala je pjevačica za Jutarnji list.

Okolnosti provale još su uvijek nepoznate, no od Policijske uprave zagrebačke doznali smo kako je u ponedjeljak oko 13:45 na Bijeničkoj cesti u Zagrebu u stanu koji je u vlasništvu 49-godišnjakinje počinjeno kazneno djelo razbojništva nad ženskom osobom u dobi od 65 godina uz uporabu tjelesne snage. U tom događaju osoba nije ozlijeđena, a iz stana je otuđen nakit. Materijalna šteta je neutvrđena i provode se daljnje intenzivne mjere i radnje u pronalasku počinitelja.

"Hvala Bogu, svi su dobro", potvrdio nam je Severinin PR menadžer Davor Grgin.

Neslužbeno se može čuti i da su dobili uputu da ne otkrivaju nikakve detalje o tome što se dogodilo kako ne bi ugrozili istragu.

Ella Dvornik pokazala unutrašnjost svojeg novog doma, pažnju krade detalj koji je posvetila pokojnom ocu

Bujnom pojavom iznenadila na plaži, ali svi se pitaju što se dogodilo njezinu suprugu, koji je nekad mamio uzdahe žena