Severina je Zoranu Milanoviću uputila čestitku na profilu na Instagramu.

Galerija


Novom hrvatskom predsjedniku Zoranu Milanoviću čestitke pristižu sa svih strana nakon što je u Zagrebu održana njegova inauguracija i nakon što je i službeno preuzeo tu dužnost, a čestitati mu nije propustila niti Severina.

Vezani članci Političari s maskama Zaštitne maske rade probleme političarima diljem Balkana, pogledajte kako ih sve nose Severina Sevkina svekrva podijelila dio atmosfere iz njihovog doma u vrijeme korone i pokazala što pjevačica radi

Ona je u priči na profilu na Instagramu objavila fotografiju s inauguracije i napisala "Za pravednu Hrvatsku!", označila ga i dodala emotikon čaša za zdravicu.

Pjevačica je jednom prilikom javno priznala kako joj je upravo predsjednik Milanović najzgodniji domaći političar, a sudeći po njezinim stavovima koje često iznosi, njihovi stavovi i razmišljanja ne razlikuju se umnogome.

Inauguracija je u Zagrebu protekla svečano i dostojanstveno, uz predsjednika Milanovića u tom važnom trenutku bili su i članovi najuže obitelji, a veliku pažnju javnosti izazvala je Josipa Lisac, odnosno njezina izvedba hrvatske himne "Lijepa naša".

Buran život ostavio trag: Nekada je bila seks-bomba u kupaćem kostimu, a danas ne nalikuje na sebe