Njezin anđeo

Severina čestitala rođendan suprugu Igoru Kojiću stihovima iz jedne od najljepših Oliverovih pjesama

Severina Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina Igor Kojić (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina, Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina, Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina, Igor Kojić (Foto: Instagram) +0 Severina i Igor Kojić (FOTO: Pixsell) Galerija

Severina i Igor Kojić upoznali su se u veljači 2015. godine na njezinom koncertu.

Domaća pjevačica nikada nije skrivala koliko je zaljubljena u svog supruga.

Pogledaj i ovo Severina ''nastavljam borbu'' Severina nam se javila nakon obrata u borbi za skrbništvo nad sinom: ''Dobro je to, ali ja na ovome neću stati!''

46-godišnja pjevačica Severina Vučković u svog se supruga zaljubila u veljači 2015. godine u backstageu svog koncerta u Sava centru u Beogradu, a upoznao ih je poznati glazbeni menadžer Edvin Softić.

 

Otkada te znam, ja virujen u anđele... divno je biti tvoja... hvala za sve što jesi... sretan rođendan, radosti moja. #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Navodno su se među njima odmah razvile simpatije, a par je ubrzo nakon toga započeo vezu koja je u rujnu 2015. godine okrunjena brakom u istarskim Balama. Na vjenčanju su bili samo najbliži prijatelji, kumovi i obitelj, a među njima i njezin sin Aleksandar kojeg ima iz prošle veze s poduzetnikom Milanom Popovićem.

No veliko slavlje održano je krajem studenog 2015. godine u Beogradu na kojem je bilo 150 gostiju.

Iako je sin poznatog narodnog pjevača Dragana Kojića Kebe od pjevačice mlađi čak 15 godina, par izgleda jednako sretno kao i prvog dana, a Igor danas slavi rođendan koji mu je njegova supruga odlučila čestitati i na društvenim mrežama. To je učinila stihovima iz pjesme preminulog Olivera Dragojevića "Vjerujem u anđele".

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

"Otkada te znam, ja virujen u anđele... divno je biti tvoja... hvala za sve što jesi... sretan rođendan, radosti moja", poručila mu je Severina pored zajedničke fotografije.

Podsjetimo, pjevačica se jučer vrlo emotivnim statusom oprostila od kolege Olivera Dragojevića, baš kao i brojni drugi estradnjaci, a odgodila je i premijeru nove pjesme "Magija". "Danas ne mogu objaviti novu pjesmu; ne mogu govoriti, nisan jela, a ni spavala i ne bih se mogla radovati... Ajmo malo odtugovati... Bit će pjesama...", poručila je obožavateljima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene