Severina i Igor Kojić upoznali su se u veljači 2015. godine na njezinom koncertu.

Galerija


Domaća pjevačica nikada nije skrivala koliko je zaljubljena u svog supruga.

Vezani članci Igor Kojić Pogledajte čime se bavi Igor Kojić dok mediji u njegovoj zemlji pišu o Severininoj ljubavi s mlađim vinarom Severina - 2 Srpski mediji se raspisali: Severina ljubi 10 godina mlađeg vinara iz Ivanić-Grada, s Igorom je ipak gotovo?

46-godišnja pjevačica Severina Vučković u svog se supruga zaljubila u veljači 2015. godine u backstageu svog koncerta u Sava centru u Beogradu, a upoznao ih je poznati glazbeni menadžer Edvin Softić.

Navodno su se među njima odmah razvile simpatije, a par je ubrzo nakon toga započeo vezu koja je u rujnu 2015. godine okrunjena brakom u istarskim Balama. Na vjenčanju su bili samo najbliži prijatelji, kumovi i obitelj, a među njima i njezin sin Aleksandar kojeg ima iz prošle veze s poduzetnikom Milanom Popovićem.

Severina Igor Kojić (Foto: Instagram)
Milan Popović (Foto: Jurica Galoić/PIXSELL) Foto: Jurica Galoi?/PIXSELL

No veliko slavlje održano je krajem studenog 2015. godine u Beogradu na kojem je bilo 150 gostiju.

Iako je sin poznatog narodnog pjevača Dragana Kojića Kebe od pjevačice mlađi čak 15 godina, par izgleda jednako sretno kao i prvog dana, a Igor danas slavi rođendan koji mu je njegova supruga odlučila čestitati i na društvenim mrežama. To je učinila stihovima iz pjesme preminulog Olivera Dragojevića "Vjerujem u anđele".

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

"Otkada te znam, ja virujen u anđele... divno je biti tvoja... hvala za sve što jesi... sretan rođendan, radosti moja", poručila mu je Severina pored zajedničke fotografije.

Podsjetimo, pjevačica se jučer vrlo emotivnim statusom oprostila od kolege Olivera Dragojevića, baš kao i brojni drugi estradnjaci, a odgodila je i premijeru nove pjesme "Magija". "Danas ne mogu objaviti novu pjesmu; ne mogu govoriti, nisan jela, a ni spavala i ne bih se mogla radovati... Ajmo malo odtugovati... Bit će pjesama...", poručila je obožavateljima.