U ponedjeljak, 30. svibnja, točno u podne, na Severininoj Facebook stranici premijerno će biti objavljen video spot za novi singl 'Sekunde'.


Severina je na svojoj službenoj Facebook stranici objavila najavne fotografije za premijeru novog singla 'Sekunde'. Za potrebe spota, Severina je postala plavuša.

Vezani članci Severina, Anđa Marić (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL) Emotivni susret naših pjevačica: Severina i Anđa Marić tješile jedna drugu! Severina (Foto: PR) Je li ovo najljepša Severinina balada? Pjevačica objavila pjesmu koju je posvetila sinu

'Presretna sam što će u ponedjeljak izaći pjesma koju volim, koja diže i nosi i koju, kada završi, želim slušati još i još. Jedva je čekam pjevati na koncertima s bendom i publikom. Hvala autorima Milošu Roganoviću i Filipu Miletiću, kao i Petru Pašiću, koji je spotom savršeno prenio atmosferu pjesme. Hvala i mojoj ekipi, Petru, Dajani i Martinu, što onako slatko izgledam. Jedva čekam ponedjeljak... Odbrojavam sekundeeeeee...', izjavila je Severina.

Video spot 'Sekunde', redatelja Petra Pašića premijerno će biti objavljen u ponedjeljak, 30. svibnja točno u podne na Severininoj Facebook stranici.