Provokativna diva

Severina otkrila ono što sve zanima: 'Ja se nekome dopadam...'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je diva za kojom uzdišu muškarci, a žene joj zavide. Mnogi se pitaju – postoji li netko poseban u njezinome životu?

Ako je suditi po njezinome Instagram profilu, ova pjevačica zavodljivog stasa i glasa uživa u životu.Severina je praznike provela u društvu sina Aleksandra na skijanju, a fanovi su još uvijek zaluđeni njezinim novim hitom 'Generale' koji je nastao u suradnji s Učiteljicama.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

Dok redovito obavještava svoje fanove diljem regije svijeta o svakodnevnim aktivnostima, svi se pitaju samo jedno – ima li Seve vremena za muškarce.

Voli biti žena jer može nositi suknju

U nedavnom je intervjuu Sevka otkrila da trenutno u životu ima druge brige. 'Ja se nekome dopadam, ali trenutno nisam u tom raspoloženju', samozatajno je odgovorila pjevačica.

Također, ponosno je izjavila da će uvijek sebe staviti na prvo mjesto i boriti se za svoje.

'Nikada nikoga nisam dirala prva, čak ni u školi kada su me zezali zbog imena Severina. Ja sam tada željela biti Ivana, Tamara ...', objasnila je za Kurir.

Pjevačica sa stavom osvaja glazbene ljestvice, a osim pitanja o ljubavnom životu, mnoge zanima kakvu će glazbenu poslasticu Seve sljedeće ponuditi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene