Severina najavljuje spot za pjesmu ''Daleko ti kuća''.

Galerija


Severinin album ''Halo'', objavljen u veljači, opravdao je titulu ''najiščekivanijeg albuma u regiji''.

Vezani članci Severina Severina dirnula objavom fanove koji mole za naš grad: "Zatočena sam u Beogradu, ali radi mog Zagreba sve plače u meni" Severina je objavila novi spot (Foto: promo) Tuga, rezanje kose, sloboda: Severina napokon objavila spot u kojem je prikazala velike životne promjene

Naime, na digitalnim platformama Deezer i Spotify već mjesec dana najslušaniji je album u cijeloj regiji, dok na YouTubeu također bilježi izvrsne rezultate. Nove pjesme preslušane su više od 220 milijuna puta, a njezine obožavatelje zasigurno će obradovati vijest da će u ponedjeljak 15. 4. 2019., točno u podne, na Severininu kanalu na YouTubeu i stranici na Facebooku premijerno moći vidjeti videospot za pjesmu ''Daleko ti kuća''.

Spot, koji je sniman prije tri tjedna u Zagrebu, kao i uvijek u Severininu slučaju, obiluje metaforičkim značenjima.

Ovog puta na simboličan način prikazuje životne promjene. Prvo tuga, a zatim rezanje kose do slobode na kraju. Severina simbolično reže kosu jer svaka žena koja teži promjeni prvo promijeni frizuru. S novom frizurom u novo poglavlje života. Spot, čiju ekranizaciju potpisuje Ljubba Stefanović, rađen je po tematici teksta, koji uz glazbu potpisuje Jala Brat, dok je direktor fotografije Igor Lazić, dobitnik mnogih nagrada na filmskim festivalima.

''Kad radim za Severinu, inspiraciju nalazim u njoj samoj i u svemu što ona može, a može sve. Ideja za 'Daleko ti kuća' rodila se u jednom našem razgovoru kada smo pričali o otuđenosti. Onda je predložila da to pretočimo u spot. Slike su se krenule redati i nastao je scenarij. Ovo je spot koji sam najmanje režirao. Samo bih postavio emociju i ona bi to izvela. I više od toga. Nitko se ne daje u kadru više od nje. Severina je u ovom poslu zasebna galaksija'', izjavio je Ljubba.

Transformacija predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović: Opuštenija frizura, mlađahan izgled, mršavija figura