Seth Rogen je za ulogu u novoj seriji "Pam and Tommy" obrijao bradu i skinuo dioptrijske naočale, a na fotografijama koje je objavio na Instagramu je neprepoznatljiv.

Galerija


Glumac Seth Rogen (39) iznenadio je obožavatelje svojim novim izgledom.

Vezani članci Pamela Anderson S 52 godine udala se za 74-godišnjeg producenta s kojim je ljubovala ranije, a sada uživaju na medenom mjesecu Pamela Anderson (Foto: Profimedia) S profesionalnim pokerašem u braku je bila čak dva puta, a peti put udala se za 22 godine starijeg

Iako je samo obrijao bradu i skinuo dioptrijske naočale, promjena je nevjerojatna i mnogi ne vjeruju da je na fotkama koje je podijelio na svojem Instagramu uopće on.

Seth je promijenio izgled za ulogu u humorističnoj seriji "Pam and Tommy" o vezi Pamele Anderson i Tommyja Leeja u kojoj će on utjeloviti čovjeka koji je ukrao i objavio njihovu neslavnu snimku seksa, Randa Gauthiera.

Rogen je pokazao i kako izgledaju glumci Lily James i Sebastian Stan kao Pamela i Tommy, a sve su transformacije oduševile javnost.

"Wow, kakva promjena", "Ma je li ovo zaista Rogen?", "Seth, neprepoznatljiv si", pisali su mu obožavatelji koji glumca nisu prepoznali na fotkama, a mnogi su komentirali i da glavni akteri izgledaju poput originala.

Pravi Pamela i Tommy nisu uključeni u projekt, a još nije poznato kada bi serija trebala stići na streaming servis Hulu. Njih dvoje vjenčali su se nakon što su se poznavali samo 96 sati i u braku su bili od 1995. do 1998. godine, a zajedno imaju sinove Brandona i Dylana.

Slovenski mediji pišu da je Petar Grašo u vezi s atraktivnom vinarkom, glasine je komentirao pjevač, a na priče se osvrnula i ona!

Upoznali su se kad je on imao 18, a ona 41 godinu: Odmah joj je rekao da će se oženiti njome, danas su u braku i imaju dvoje djece